Stella opent nieuwe ophaal- en servicelocatie voor e-bikes in Utrecht

Stella Fietsen opende deze week een gloednieuw E-bike Servicecenter in Utrecht, waar klanten terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt aan hun e-bike. De e-bikespecialist opent naast winkels steeds meer servicelocaties, om zo meer de focus te leggen op dienstverlening. 

Focus op service

In het servicecenter in Utrecht kun je als Stella-bezitter op afspraak langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires. “We zijn trots op onze nieuwste stand alone-werkplaats in Nederland zónder showroom”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Dat betekent dat klanten onder het genot van een kop koffie optimale service kunnen verwachten en dat de focus écht ligt op het stukje dienstverlening en advies.”

Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij zonder showroom, om zo de klant nog beter te ontzorgen. In de provincie Utrecht vind je Stella verder in Amersfoort, Houten, Veenendaal en Woerden, filialen inclusief showroom waar je ook terecht kunt voor een proefrit. “En nu zitten we dus in de hoofdstad van de provincie, om zo de consument nog beter van dienst te zijn”, zegt Zonneveld.

Ophaallocatie

De nieuwe servicelocatie is tevens voorzien van een ophaallocatie, waar klanten hun bestelde e-bike, nadat die naar wens is afgesteld, meteen kunnen meenemen. “Het bestaande testcenter is uitermate geschikt voor het ophalen van fietsen. De vraag in deze regio naar het zelf ophalen van de bestelde e-bike is groot. We stellen de fiets ter plaatse af en laten de klant nog een testronde maken, zodat we zeker weten dat alles goed is.” Ook kun je binnen vijf werkdagen al fietsen als je je e-bike zelf ophaalt, geeft Zonneveld aan. “Bij levering aan huis duurt dat iets langer. Toch een bepaalde afweging die sommige klanten maken, want je wilt het liefst metéén genieten van een mooie fietstocht.”

Gratis parkeren

Is je Stella-fiets toe aan onderhoud? Of wil je je nieuwe e-bike ophalen? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Radonweg 1, aan de rand van de stad, met genoeg ruimte om (gratis) te parkeren voor de deur. Het E-bike Servicecenter is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur.