201116-Testresultaten-Hero-2880x1120
201116-Testresultaten-Hero-750x860

De beste elektrische fiets is een Stella

Prijswinnende e-bikes: dit zijn Stella's beste elektrische fietsen van 2021

Elk jaar vinden er prestigieuze prijsuitreikingen plaats waarbij gekeken wordt naar de beste e-bike. Stella doet jaarlijks mee en tot onze vreugde zijn onze elektrische fietsen al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. Feedback van onze klanten is daarbij héél belangrijk, want daardoor kunnen wij de mooiste en beste e-bikes maken. Onze Morena Premium bijvoorbeeld, uitgeroepen tot 'beste e-bike van 2021', is ontstaan vanuit de wens van de klant.

Hieronder vind je onze prijswinnende e-bikes die o.a. door jury's van RAI, de AD Fietstest (Algemeen Dagblad), Kieskeurig en de Consumentenbond beoordeeld zijn en gekozen tot de beste elektrische fiets van 2021 en daarvoor. Plan een proefrit op een prijswinnende e-bike in één van onze winkels!

Stella Livorno Premium - Beoordeeld als GOED door Kieskeurig.nl 

De gloednieuwe Stella Livorno Premium slaagt met vlag en wimpel voor Kieskeurig E-bike Duurtest.

Grote publiek kiest Stella Morena als winnaar AD Fietstest 2021 

De Stella Morena Premium is tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad verkozen tot ‘Best Getest’.

Bike of the Year 2021: Stella Morena wint bronzen medaille 

De Stella Morena Premium heeft de derde plaats behaald in de 'Bike of the Year by VAB'. Hiermee is de Stella Morena Premium een van de beste e-bikes van dit moment!

Stella Morena: Uitgeroepen tot beste e-bike van 2021!

Nieuwe Stella Morena uitgeroepen tot E-bike van het Jaar. Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met als bekroning de titel Best Getest!

Stella-fietsverlichting voorzien van kwaliteitskeurmerk RKF

De fietsverlichting van Stella heeft het Nederlandse RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) gekregen. Met het keurmerk wordt de aandacht gevestigd op het belang van goede fietsverlichting voor verkeersveiligheid en comfort.

Stella Livorno Superior FDST - Best Reviewed Kieskeurig.nl

Consumenten beoordelen producten op vergelijkingssite Kieskeurig.nl met een cijfer. De Stella Livorno Superior FDST is met een 9,6 als gemiddeld cijfer 'Best Reviewed' op Kieskeurig.nl! 

Stella Morena MDBD: Best getest door AD Fietstest!

De Stella Morena MDBD krijgt de titel BEST GETEST van de AD Fietstest, met een uitstekend rapportcijfer van een 8.5! De Stella Morena Premium MDBD is door het testpanel beoordeeld met een 8.5 en komt daarmee als beste e-bike uit de test!

AD Fietstest beoordeelt Livorno Premium MDB als zeer goed

De Stella Livorno Premium MDB kwam als Zeer Goed uit de AD Fietstest, met een fantastische 7.5 als beoordeling! Het testpanel beoordeelde de Stella Livorno Premium MDB met een uitstekende 7.5 in de categorie Tour/Trekking fietsen!

Dolce Comfort FDST: AD Schoolfietstest 2020 beoordeelt met 8,3!

De Stella Dolce Comfort FDST is door het AD Schoolfietsen Testpanel 2020 beoordeeld met een 8,3 en scoort daarmee een ‘Uitstekend’.

ANWB-jury beoordeelt Stella’s e-bike met een 8.0!

Tijdens de e-bike testdag op 17 april 2019 werden 7 Stella e-bikes uitvoerig getest door ANWB-leden. Het gemiddelde eindcijfer is een 8.0!

Vicenza Superior FDST: AD Testpanel 2019 beoordeelt met Zeer Goed!

De Stella Vicenza Superior FDST werd door het AD Testpanel beoordeeld met een 7,3 en scoort daarmee ‘Zeer goed’.

Copenhague Light: E-biketest 2018 'Consumentenbond Aanrader'

Wederom behoort de Stella Copenhague Light tot de beste elektrische fietsen van dit moment. De Stella Copenhague Light is in de Consumentenbond E-bike Test 2018 beoordeeld met een 8,1 en daarmee een 'Aanrader van de Consumentenbond'!

Livorno Steps: Focus E-bike Test 2018 uitmuntend beoordeeld met 8,3

De E-bike Experts van de Duitse Focus E-bike Test beoordeelde de Stella Livorno Steps met een ‘Gut’. De Stella Livorno Steps heeft daarmee een volgens het Duitse puntensysteem een 1,7 behaald, dit is omgerekend naar het Nederlandse puntensysteem een 8,3!

Copenhague Light: "Beste Koop" AD Fietstest

De Stella Copenhague Light is bekroond tot Beste Koop in de AD Fietstest! De AD Fietstest is een echte consumententest, voor en door consumenten. Het oordeel over de beste e-bike is eerlijk, transparant en onafhankelijk. Met een gemiddelde score van 8.0 laat Stella grote merken als Gazelle en Sparta achter zich! 

Vicenza Superior: 'Beste Koop' Consumentenbond E-bike Test 2017

De Stella Vicenza Superior is in mei verkozen tot “Beste Koop” door de Consumentenbond. In de onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige elektrische fietsen test. De Stella Vicenza Superior scoort goed op alle testonderdelen.

201116-Testresultaten-Overzicht_Plus_Arturo_Steps-2e3ekolom-1120x600

Arturo Steps: Plus E-Bike Test 2016, Bekroond met een 8,4

Plus Magazine heeft de Stella Arturo Steps in 2016 bekroond met een 8,4 en daarmee laat Stella de grotere merken ver achter zich!

NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis