De beste elektrische fiets is een Stella

Prijswinnende e-bikes: dit zijn Stella's beste elektrische fietsen van 2024

Elk jaar vinden er prestigieuze prijsuitreikingen plaats waarbij gekeken wordt naar de beste e-bike. Stella doet jaarlijks mee en tot onze vreugde zijn onze elektrische fietsen al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. Feedback van onze klanten is daarbij héél belangrijk, want daardoor kunnen wij de mooiste en beste e-bikes maken. Onze Morena Premium bijvoorbeeld, uitgeroepen tot 'e-bike van het jaar', is ontstaan vanuit de wens van de klant.

Hieronder vind je onze prijswinnende e-bikes die o.a. door jury's van RAI, de AD Fietstest (Algemeen Dagblad), Kieskeurig en de Consumentenbond beoordeeld zijn en gekozen tot de best geteste elektrische fietsen. Plan een proefrit op een prijswinnende e-bike in één van onze winkels!

Drie keer Beste Koop voor Stella

De Vicenza Premium MDS-N8 FI, de Tierra Pro en de Livorno Pro zijn omarmd door de panelleden van HLN.be en bekroond met de titel Beste Koop 2024. Deze krachtige e-bikes proberen?

AD Fietstest roept Vicenza Premium uit tot Beste Koop

De Vicenza Premium MDS-N8 FI is door de panelleden van de AD Fietstest 2024 bekroond met als titel de Beste Koop. Ontdek wat de jury zegt over deze nieuwe powerbike.

Kieskeurig.nl beoordeelt Stella Morena Premium met een 8.0

Tijdens de E-bike Duurtest 2024 werd de Stella Morena Premium MDB3 FI beoordeeld met een 8.0. Volgens de jury is het een comfortabele fiets met een strak sportief design.

ANWB beoordeelt Stella Tierra Premium met 4 sterren

De Tierra Premium MDB FI is door de ANWB panelleden beoordeeld met 4 sterren en verkrijgt daarmee het predicaat 'GOED'. Bekijk ze hier.

AD Fietstest roept Tierra en Vicenza uit tot Beste Koop

De Tierra Pro MDB FI en Vicenza Superior FDST zijn omarmd door de panelleden van de AD Fietstest 2023 met als bekroning de titel Beste Koop. Benieuwd naar deze powerbikes?

ANWB roept Stella Livorno Premium uit tot testwinnaar

De Stella Livorno Premium MDB SI is de testwinnaar van de ANWB E-biketest 2023. Volgens het lovende juryrapport is de afwerking zeer goed en krijgt de powerbike een dikke 7,9 als cijfer.

ANWB beoordeelt Stella Livorno Premium met een 7,8

De pas gelanceerde Stella Livorno Premium MDB FI is door ANWB beoordeeld met het predicaat ‘GOED’ in een uitvoerige duurtest. Als cijfer krijgt deze powerbike een prachtige 7,8. Klik hieronder voor het lovende juryrapport.

Vier keer Beste Koop voor Stella

De Morena Premium, de Livorno Premium, de Citta Superior MDS en de Vicenza Superior zijn omarmd door de panelleden van de AD Fietstest 2022 met als bekroning de titel Beste Koop. Benieuwd naar deze powerbikes?

Vier Stella-e-bikes testwinnaar ElektroRad

Stella Fietsen start 2022 met zeer goede resultaten in de prestigieuze e-biketest ElektroRad. De Morena Premium, de Livorno Premium, de Tierra Pro MDB FI en de El Reventador scoorden allemaal 'goed' tot 'zeer goed'.  

Fiets Award-nominatie voor gloednieuwe Tierra Pro

Spannende tijden voor Stella Fietsen, want de e-bikespecialist uit Nunspeet is met de gloednieuwe Tierra Pro MDB FI in de race om bekroond te worden tot E-bike van het Jaar. 

Stella Livorno Premium MDB FI - Testwinnaar Bike Bild

De nieuwe Stella Livorno Premium MDB FI is door het Duitse fietsmagazine Bike Bild beoordeeld met het predicaat ‘GOED’. "Een allround elektrische stadsfiets voor een eerlijke prijs."

Stella Livorno Premium - Beoordeeld als GOED door Kieskeurig.nl 

De gloednieuwe Stella Livorno Premium slaagt met vlag en wimpel voor Kieskeurig E-bike Duurtest.

Grote publiek kiest Stella Morena als winnaar AD Fietstest 2021 

De Stella Morena Premium is tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad verkozen tot ‘Best Getest’.

Bike of the Year 2021: Stella Morena wint bronzen medaille 

De Stella Morena Premium heeft de derde plaats behaald in de 'Bike of the Year by VAB'. Hiermee is de Stella Morena Premium een van de beste e-bikes van dit moment!

Stella Morena: Uitgeroepen tot beste e-bike van 2021!

Nieuwe Stella Morena uitgeroepen tot E-bike van het Jaar. Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met als bekroning de titel Best Getest!

Stella-fietsverlichting voorzien van kwaliteitskeurmerk RKF

De fietsverlichting van Stella heeft het Nederlandse RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) gekregen. Met het keurmerk wordt de aandacht gevestigd op het belang van goede fietsverlichting voor verkeersveiligheid en comfort.

Stella Livorno Superior FDST - Best Reviewed Kieskeurig.nl

Consumenten beoordelen producten op vergelijkingssite Kieskeurig.nl met een cijfer. De Stella Livorno Superior FDST is met een 9,6 als gemiddeld cijfer 'Best Reviewed' op Kieskeurig.nl! 

Stella Morena MDBD: Best getest door AD Fietstest!

De Stella Morena MDBD krijgt de titel BEST GETEST van de AD Fietstest, met een uitstekend rapportcijfer van een 8.5! De Stella Morena Premium MDBD is door het testpanel beoordeeld met een 8.5 en komt daarmee als beste e-bike uit de test!

AD Fietstest beoordeelt Livorno Premium MDB als zeer goed

De Stella Livorno Premium MDB kwam als Zeer Goed uit de AD Fietstest, met een fantastische 7.5 als beoordeling! Het testpanel beoordeelde de Stella Livorno Premium MDB met een uitstekende 7.5 in de categorie Tour/Trekking fietsen!

Dolce Comfort FDST: AD Schoolfietstest 2020 beoordeelt met 8,3!

De Stella Dolce Comfort FDST is door het AD Schoolfietsen Testpanel 2020 beoordeeld met een 8,3 en scoort daarmee een ‘Uitstekend’.

ANWB-jury beoordeelt Stella’s e-bike met een 8.0!

Tijdens de e-bike testdag op 17 april 2019 werden 7 Stella e-bikes uitvoerig getest door ANWB-leden. Het gemiddelde eindcijfer is een 8.0!

Vicenza Superior FDST: AD Testpanel 2019 beoordeelt met Zeer Goed!

De Stella Vicenza Superior FDST werd door het AD Testpanel beoordeeld met een 7,3 en scoort daarmee ‘Zeer goed’.

Copenhague Light: E-biketest 2018 'Consumentenbond Aanrader'

Wederom behoort de Stella Copenhague Light tot de beste elektrische fietsen van dit moment. De Stella Copenhague Light is in de Consumentenbond E-bike Test 2018 beoordeeld met een 8,1 en daarmee een 'Aanrader van de Consumentenbond'!

Livorno Steps: Focus E-bike Test 2018 uitmuntend beoordeeld met 8,3

De E-bike Experts van de Duitse Focus E-bike Test beoordeelde de Stella Livorno Steps met een ‘Gut’. De Stella Livorno Steps heeft daarmee een volgens het Duitse puntensysteem een 1,7 behaald, dit is omgerekend naar het Nederlandse puntensysteem een 8,3!

Copenhague Light: "Beste Koop" AD Fietstest

De Stella Copenhague Light is bekroond tot Beste Koop in de AD Fietstest! De AD Fietstest is een echte consumententest, voor en door consumenten. Het oordeel over de beste e-bike is eerlijk, transparant en onafhankelijk. Met een gemiddelde score van 8.0 laat Stella grote merken als Gazelle en Sparta achter zich! 

Vicenza Superior: 'Beste Koop' Consumentenbond E-bike Test 2017

De Stella Vicenza Superior is in mei verkozen tot “Beste Koop” door de Consumentenbond. In de onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige elektrische fietsen test. De Stella Vicenza Superior scoort goed op alle testonderdelen.

Arturo Steps: Plus E-Bike Test 2016, Bekroond met een 8,4

Plus Magazine heeft de Stella Arturo Steps in 2016 bekroond met een 8,4 en daarmee laat Stella de grotere merken ver achter zich!

240625_lastminutedeals-desktop-1080x1920
Ipad

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis