Stella opent in Herne tweede Duitse E-bike Testcenter

Stella opent op 3 september in het Duitse Herne een nieuw E-bike Testcenter. Dit wordt na de winkel in Nettetal de tweede vestiging van de e-bikespecialist in Duitsland. Om 9.30 uur opent Stella de deuren van het moderne pand aan de Roonstraße 11.

Uitbreiding naar Herne

Door de centrale ligging van Herne is het de ideale uitgangspositie voor de uitbreiding van Stella in Duitsland. “Herne biedt de beste voorwaarden voor onze doelgroep en heeft een goede connectie met het Ruhrgebied”, aldus Stella Fietsen. “Zo is Herne door de perfecte locatie optimaal te bereiken, waardoor steeds meer fietsliefhebbers in Duitsland kennis kunnen maken met Stella. Uiteraard geldt hier hetzelfde concept als in Nederland: proefritten op de nieuwste e-bike modellen en servicebeurten zijn mogelijk in het E-bike Testcenter, maar ook aan huis.”

Stella in Duitsland 

Ook voor de Duitse fietsmarkt is dit concept uniek. Mede dankzij deze reden is Stella in 2016 de grens overgegaan. “Nog niet eerder maakte Duitsland kennis met een bedrijf specifiek gespecialiseerd in e-bikes, dat de elektrische fietsen zelf ontwerpt, fabriceert en verkoopt. Op deze manier zijn er geen onnodige kosten voor een tussenhandel. Tegelijkertijd wordt het door dit proces mogelijk om de e-bike modellen af te stemmen op de behoeften van de consument”, legt Marcos Perrez Herrera uit. “Zo investeerden wij in een e-bike assortiment dat wij specifiek ontwikkelden voor de Duitse markt. Denk aan e-bikes als de nieuwe Stella Morena en Stella Livorno, met zeer goede remsystemen en extra krachtige middenmotoren van Bosch en Shimano voor in een heuvelachtig landschap.Ook beschikken onze e-bikes in Duitsland over de bekende veer op de bagagedrager, om een fietsmand achterop te plaatsen.”Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd nog meer Duitse vestigingen bij. Begin 2020 breidde Stella ook uit naar België. Daar zijn inmiddels vijf E-bike Testcenters geopend.

Officiële opening van E-bike Testcenter Herne

De opening van het tweede Stella E-bike Testcenter in Duitsland, vindt plaats op 3 september en wordt dan ook gevierd met de eerste klanten. Het Stella E-bike Testcenter aan de Roonstraße 11 is doordeweeks open van 9.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.