Stella Fietsen opent gloednieuw Servicecenter in Alkmaar

Stella Fietsen opent in Alkmaar een gloednieuw Servicecenter, met een oppervlakte van maar liefst 180 vierkante meter. Het is de eerste locatie van de e-bikespecialist zonder showroom, om zo meer de focus te leggen op dienstverlening. Vanaf woensdag 14 oktober kun je terecht in deze vestiging, die je vindt aan de Diamantweg 11c.

Focus op service

In het Servicecenter kun je als Stella-bezitter langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires. “Met trots kunnen we melden dat dit onze eerste stand alone-werkplaats in Nederland is zónder showroom”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Dat betekent dat klanten onder het genot van een kop koffie optimale service kunnen verwachten en dat de focus écht ligt op het stukje dienstverlening.”

Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij zonder showroom, om zo de klant nog beter te ontzorgen. Inmiddels zijn er al tweeënveertig Test- en Servicecenters in het land met meer dan vijfenzeventig professionele monteurs. In Noord-Holland vind je Stella verder in Badhoevedorp, Haarlem, Purmerend, Zaandam en Zwaag. “En op twintig minuten van Heerhugowaard, waar tevens een Test- en Servicecenter zit, opent nu dus een gloednieuwe locatie, om zo de consument nog beter van dienst te zijn”, aldus Zonneveld.

Fijne ligging

Is je Stella-fiets toe aan onderhoud? Of wil je je e-bike opfleuren met een nieuwe fietstas? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Diamantweg 11c in Alkmaar, te vinden achter het AZ-stadion (vanaf de A9 bij Alkmaar). Parkeren kan prima voor de deur. Het Servicecenter is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur.