Elektrische Seniorenfietsen

Nantes
Nantes Superior FDST
  • tot 185 km actieradius
  • Voorwielmotor
  • Geïntegreerde accu in de achterdrager
Nantes
Nantes Superior FDST Trike
  • tot 170 km actieradius
  • Voorwielmotor
  • Geïntegreerde accu in de achterdrager

Elektrische seniorenfietsen

Met name senioren hebben vaak baat bij het gebruik van een elektrische seniorenfiets. Door de muisstille, maar zeer krachtige 250 Watt en 40 Newtonmeter motor, is fietsen voor iedereen een fluitje van een cent. Stella, de specialist op dit gebied, weet als geen ander waar een elektrische fiets aan moet voldoen. Kies daarom voor kwaliteit, moderne modellen en de beste prijzen!

Stella staat voor kwaliteit, maar tegelijkertijd ook voor moderniteit en betaalbaarheid. Je vindt, doordat Stella alles in eigen hand heeft, prachtige elektrische seniorenfietsen voor een beduidend lagere prijs dan dat je op de reguliere markt tegenkomt. Dit doet niets onder aan de kwaliteit, want iedere fiets is voorzien van de laatste technieken en prettige rijeigenschappen. De lage instap van deze seniorenfiets zorgt er voor dat op- en afstappen geen obstakel vormt. Daarnaast beschikt de fiets over een dichte kettingkast en versnellingen in de naaf, waardoor de fiets zeer onderhoudsvriendelijk is.

Speciaal voor senioren

Deze fietsen zijn speciaal voor senioren ontworpen. Het zorgt ervoor dat je heerlijk en comfortabel kunt fietsen. Je hebt de keuze uit een aantal mooie, moderne modellen met een lage instap, voorzien van een voorwielmotor en ultra licht aluminium frame. De fiets voelt aan als een wendbare stadsfiets, waardoor je eenvoudig overal naartoe kunt fietsen. Elektrische seniorenfietsen zijn beschikbaar in zowel dames- als herenfietsen

Persoonlijke service

Bij de aankoop van een elektrische seniorenfiets bij Stella heb je altijd 5 jaar garantie. Tevens, mocht je kampen met een mankement, staat Stella altijd voor je klaar. Bij je thuis of in een E-Bike Testcenter bij jou in de buurt. Profiteer daarom van de persoonlijke, goede service en kies voor Stella!