Display

Alles binnen handbereik

Het display is bevestigd op het stuur. Hierop kun je in één oogopslag aflezen in welke ondersteuningsstand je fietst, wat je snelheid is en hoeveel kilometer je al hebt gereden. Alles is binnen handbereik, want de bedieningsknoppen zitten aan het handvat. Zo houd je te allen tijde jouw handen aan het stuur en je ogen op de weg.

Bij Stella hebben wij verschillende displays. Welk display jij hebt, hangt af van de elektrische fiets die je kiest. De specificaties per fiets geven aan van welk display de e-bike is voorzien. 

Welk display spreekt jou het meest aan?

Bosch Intuvia

Met het overzichtelijke Intuvia-display bestuur je je e-bike eenvoudig en intuïtief. Dit display is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij het schakeladvies fiets je altijd in de juiste versnelling: dat ontziet de accu en vergroot je actieradius. 

Bosch Purion

Met het overzichtelijke Purion-display bestuur je je e-bike eenvoudig en intuïtief. Deze minimalistische boordcomputer is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij het schakeladvies fiets je altijd in de juiste versnelling: dat ontziet de accu en vergroot je actieradius. Je hebt vijf ondersteuningsniveaus en bedient het display veilig met je duimen.

Bosch Nyon

Het Nyon-display van Bosch is meer dan een display alleen. Het biedt ontelbaar veel extra mogelijkheden. Je kunt je eigen route plannen in de online portal of de bijbehorende app eBike Connect. Daarnaast beschikt dit display over een comfortabele routeplanning. Kies de snelste weg of plan een pauze langs de mooiste tussenstops. Met 8GB opslagruimte heb je voldoende plaats voor al je routekaarten. Het Nyon-display beschikt ook over een trainingsfunctie en een fitness-check. Je wordt realtime geïnformeerd en gemotiveerd, wat voor fietser je ook bent. Tot slot beschikt het display over een handige smartphonefunctie. Je kunt je smartphone opladen door middel van de micro USB-poort en je beschikt over een sms-ontvangst.

Shimano Steps

Het Shimano Steps-display heeft een compact scherm en informatie, zoals de resterende accucapaciteit en reikwijdte van de accu, wordt helder weergegeven. Geeft in combinatie met Di2 ook de versnelling weer. Het display kan gemakkelijk worden bediend via de schakelaar op het stuur en is tevens afneembaar.

Stella Eleon

Het Stella Eleon-display is leverbaar in twee opties. Het bedieningspaneel geeft de ondersteuning en de acculading aan. Het grote digitale scherm is een aanvulling op het
bedieningspaneel voor een duidelijker overzicht.

Stella Eleon Colour

E-bikefabrikant Stella Fietsen breidt de Eleon-collectie uit met een gloednieuw kleurendisplay, de Stella Eleon Colour. Een trend in de markt die op smaakvolle wijze is geïntegreerd in de line-up van fietscomponenten, met als resultaat een middendisplay verrijkt met hoge resolutie en vernieuwde functionaliteiten voor ultiem gebruiksgemak.

Lees hier meer over het kleurenscherm.

240522 - 10daagse_Brochure-desktop-1080x1080
240522 - 10daagse_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis