Tooske en Bastiaan Ragas nieuwe gezichten Stella

Bekend Nederlands echtpaar Tooske en Bastiaan Ragas heeft zich de komende periode verbonden aan Stella. Vanaf maandag 13 juli zijn zij samen ons nieuwe gezicht!

Wilco van de Kamp, medeoprichter en CCO Stella: “We kennen Tooske en Bastiaan Ragas als een fris, sportief Nederlands gezin met een breed publiek. Ze zijn positief en heel nuchter, net zoals wij zijn. Dit sluit erg goed aan bij de waarden van ons merk.” De nieuwe campagne vormt het fundament voor een verdere uitbreiding in Europa, waaronder Duitsland waar de familie Ragas erg populair is. “We laten zien dat er veel meer redenen zijn dan alleen een goede prijs om voor een e-bike van Stella te kiezen: het zijn vooral de service, de kwaliteit en de manier van contact die ons bedrijf zo bijzonder maken” aldus Van de Kamp.

Stella positionering

Stella wil niet langer alleen op prijs en actiecommunicatie het verschil maken, daarom bouwt het verder aan het merk. Met deze campagne willen wij aan een steeds jongere en bredere doelgroep laten zien dat er voor iedereen een e-bike model is. Volgens ons weten nog veel mensen in de doelgroep niet dat wij alles zelf doen: van het ontwerpen en fabriceren van de elektrische fietsen tot de verkoop in eigen winkels. Ook levering, proefritten en uitgebreide service aan huis worden in eigen beheer gedaan. “Met ons volledige, servicegerichte concept zijn we in negen jaar tijd uitgegroeid van kleine startup naar marktleider in Nederland. In die tijd hebben we vrijwel alleen maar actiecommunicatie gevoerd en worden we vaak gezien als ‘prijsstunter’. Met deze campagne zetten we nu de volgende stap en willen we meer waarde toevoegen aan ons merk, zowel in Nederland als in België en Duitsland, waar Stella sinds kort vertegenwoordigd is”, aldus Van de Kamp.

Tooske en Bastiaan Ragas

Presentatrice Tooske Ragas (46) en haar man, acteur en zanger Bastiaan Ragas (48), vorige maand vijftien jaar getrouwd, zijn dolblij met de samenwerking. “Wij vinden het geweldig leuk om het nieuwe ‘gezicht’ van Stella te zijn. Wat een fantastisch Nederlands bedrijf: innovatief, vriendelijk, sportief en succesvol. Wij verheugen ons op een langdurige samenwerking.”

Makes my day

Naast het feit dat Tooske en Bastiaan Ragas de hoofdrol spelen in de campagne, heeft Bastiaan Ragas de soundtrack “Zij maakt mijn dag” geschreven en uitgebracht, in het Nederlands en in het Engels. “Makes my day” is sinds 2019 de merkbelofte van Stella en wordt in deze campagne benadrukt met de persoonlijke service die nét iets verder gaat en ervoor zorgt dat je lekker kan blijven fietsen. De campagne 2020 bestaat uit twee verhalen, waarvan de eerste “Service die verrast” deze week gelanceerd wordt op TV, print, radio en online.

Bekijk hier onze nieuwe commercial met Tooske en Bastiaan Ragas!