E-bike Servicecenters

Service en onderhoud voor iedere Stella e-bike

Heeft jouw e-bike een servicebeurt of onderhoud nodig? Geen probleem! In onze E-bike Servicecenters staan onze e-bikemonteurs voor je klaar. En door onze landelijke dekking, zit er altijd wel een E-bike Servicecenter bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is een serviceafspraak maken, dan zorgen wij ervoor dat je weer zo snel mogelijk kunt genieten van jouw e-bike!

201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

Doe-het-zelf onderhoud

Wij hebben vakkundige servicemonteurs in dienst die jou graag willen helpen met problemen aan de e-bike, maar zelf kun jij ook al een aantal onderhoudsklusjes doen. Onze monteurs leggen in deze servicevideo’s alles op een begrijpelijke wijze uit.

Veelgestelde vragen

Zeker wanneer je niet zo bekend bent met een e-bike, kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt over het onderhoud. Misschien komt jouw vraag wel vaker voor en kun je het antwoord vinden bij de veelgestelde vragen!

Wij staan voor je klaar

Een elektrische fiets vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een fiets zonder elektrische ondersteuning. Gelukkig staat Stella ook na de aanschaf van de e-bike voor jou klaar om de gevraagde service te verlenen die jouw e-bike nodig heeft. Die service heeft jouw e-bike ook nodig, want als jij je e-bike niet goed laat onderhouden, loop je de kans dat je geen gebruik meer kunt maken van je recht op garantie. Daarnaast zorgt goed onderhoud ervoor dat de e-bike langer naar wens functioneert en dat je veilig de weg op kunt. We checken o.a. je remmen, (winter)banden, verlichting en trapas; eigenlijk alles wat belangrijk is voor een veilige fietsrit. Ons doel is dat jij met een enorme glimlach op je e-bike stapt!

Voor een onderhoudsbeurt kun je terecht in een E-bike Servicecenter, of komen wij bij jou aan huis met de servicebus. Onze 120 vakkundige servicemonteurs zorgen er graag voor dat jij lang en veilig van jouw e-bike kunt genieten. Jouw elektrische fiets in topconditie, dát is voor ons het allerbelangrijkste!

Vraag het aan de expert

Heb je niet gevonden wat je zocht? Dan helpen we je graag verder! Neem contact op met onze technische helpdesk. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 09:00 - 17:30 uur.

Whatsapp: 06 - 86 85 35 34

Chat: Chat met ons

210128-Klantenservice-Expert-Afbeelding-880x920