Welke e-bike past bij jou?

 

Een e-bike voor iedereen

De eerste stap in het keuzeproces is het bepalen waarvoor je de e-bike gaat gebruiken. Ga je lange afstanden fietsen en de omgeving ontdekken? Met de kinderen op pad? Of op de fiets naar je werk? We maken onderscheid tussen verschillende categorieën.

Wat voor fietser ben jij?

Comfort

Je geniet van het leven, je gaat erop uit. In het weekend een fietstocht maken met mooi weer spreekt je wel aan. Maar je gebruikt je fiets ook voor korte ritten om en rond het huis. Boodschappen doen of even snel de stad in, je pakt geregeld de fiets. Je houdt van een comfortabele fietshouding waarbij je rechtop zit en relaxed kunt fietsen. Een e-bike uit de comfort klasse die goed bij jou past. Onderhoudsvriendelijk en met een makkelijke instap.

Active

Je bent op zoek naar een e-bike die je naar je werk brengt. Zonder dat je bezweet aan komt. Zonder dat je stress hebt over op tijd komen. Zonder je ergens zorgen over te maken. Je fietst op je gemak naar je werk en je komt ook weer met een leeg hoofd thuis. Uiteraard kun je gemakkelijk jouw laptop- of aktetas meenemen. Het liefst doe je zoveel mogelijk op de fiets, want ook in het weekend maak je vaak fietstochten. Daarbij houd je van een actieve zithouding, waarbij je iets meer voorover zit. Een e-bike uit de active klasse past goed bij jou. Een urban e-bike, soepel voor in de stad en een actieve fietshouding voor een heerlijke fietstocht.

Sportive

Het liefste doe je zoveel mogelijk op de e-bike. Je houdt ervan om lekker lang te bewegen en sportieve fietstochten te maken. Hierbij neem je vaak veel bagage mee die je makkelijk aan je fiets wilt hangen. Daarnaast pak je vrijwel iedere dag de e-bike naar het werk. Je kijkt dan ook niet raar op als je meer dan 100 kilometer per week fietst. Je bent op zoek naar vermogen, omdat je vaak in heuvelachtig gebied fietst. Een e-bike uit de sportive klasse is dan ook echt iets voor jou. Een sportieve e-bike die veel vermogen geeft en waarbij je een actieve fietshouding hebt.

Special

Jouw e-bike is speciaal. Net even anders dan de rest. Wij hebben e-bikes in alle soorten en maten. Een model met lage instap voor veiligheid. Een praktische e-bikevouwfiets bijvoorbeeld, ideaal voor in de stad. Wij hebben altijd een e-bike die bij jou past.

Moeite met kiezen?

Meer hulp nodig bij het vinden van de perfecte e-bike voor jou? Gebruik de e-bike keuzehulp en we vinden snel de beste elektrische fiets voor jouw situatie!

211026-WelkeEbike-Keuzehulp-Afbeelding-880x920
240522 - 10daagse_Brochure-desktop-1080x1080
240522 - 10daagse_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis