Stella breidt collectie uit met 'family e-bike' Muto Mutti

E-bikefabrikant Stella Fietsen lanceert een nieuwe family bike, genaamd Muto Mutti. De e-bike is ontworpen om te kunnen functioneren als mamafiets (of papafiets) met innovatieve functionaliteiten voor ultiem gebruiksgemak.

Mamafiets, urban family e-bike, enkele van de typeringen die Stella gebruikt om de Muto Mutti te beschrijven. De compacte e-bike is bedoeld voor de jonge moeder of vader die woonachtig is in een stedelijke omgeving, geeft productmarketeer Sterre Steenvoorden aan. "Een e-bike met veel functionaliteiten waardoor je makkelijk én veilig van a naar b kunt, samen met jouw dierbaarste bezit. Muto speelt razendsnel in op het ritme van het drukke leven van zowel ouder als kind."

Specificaties Muto Mutti

Zo heeft de e-bike een prettig Click & Roll-systeem, waarmee je welke accessoire dan ook gemakkelijk op je Muto klikt. Denk aan een kinderzitje, dat je binnen no-time vastklikt op je achterdrager. Ook comfort & veiligheid staan hoog op de agenda, duidt Steenvoorden aan. "De dubbele bokstandaard zorgt ervoor dat jouw kind veilig achterop blijft zitten wanneer jij via de lage instap übergalant op jouw designfiets stapt. En je bent goed zichtbaar, ook niet geheel onbelangrijk. De opvallende significante verlichting zorgt ervoor dat je altijd gespot wordt door andere weggebruikers, óók vanaf de zijkant."

Kom naar de winkel voor een proefrit

De Muto Mutti is sinds kort verkrijgbaar bij Stella in de kleuren blauw en zwart en uit te breiden met diverse accessoires. In alle Stella-winkels kun je terecht voor een proefrit op de family bike.