201116-Klachten-Hero-2880x1120
201116-Klachten-Hero-750x860

Klachten

Niet tevreden?

Bij Stella vinden wij klant tevredenheid belangrijk. Met een product als een elektrische fiets die intensief gebruikt wordt, doen we er alles aan om klanten tevreden te maken en te houden.
Het kan helaas wel een voorkomen dat je niet geheel tevreden bent over de diensten van Stella of over een van onze producten. Deze klacht willen we natuurlijk voor je oplossen! 

Vanzelfsprekend willen wij dit graag voor je oplossen

Wij willen je vriendelijk verzoeken om allereerst te kijken bij de veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn antwoorden te vinden op de meest voorkomende onderwerpen, zoals technische vragen over jouw elektrische fiets of eventuele issues of vragen over de levering. Wij hebben de veelgestelde vragen van onze klanten op een rijtje gezet en proberen daar een goed antwoord op te geven! Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je altijd chatten, mailen of bellen. Misschien dat je hier al mee geholpen bent!

We hopen het natuurlijk niet, maar als je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het onderstaande klachtenformulier. Je ontvangt geen bevestiging van het ingevulde formulier, maar we reageren op werkdagen binnen 24 uur inhoudelijk op jouw klacht. 

Heb je suggesties voor verbetering? Of loop je ergens vast? Laat het ons ook weten! Alleen met jouw hulp kunnen wij deze website én onze diensten verbeteren!

Heb je vragen, ervaringen of een klacht?

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, dan proberen wij binnen 5 werkdagen jou bericht te beantwoorden. Dit kan via onderstaand formulier.

210128-Klantenservice-Expert-Afbeelding-880x920

Stuur een bericht aan een medewerker van ons Klantcontactcentrum