E-bike Testcenter Nunspeet genomineerd voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2020

Het Stella E-bike Testcenter in Nunspeet is één van de twintig genomineerden voor de titel “Tweewielerwinkel van het Jaar 2020”. Jaarlijks vindt de verkiezing van de beste tweewielerwinkel plaats, waarvoor fietsplatform Tweewieler en hoofdsponsor ANWB dit jaar de Nunspeetse vestiging van e-bikefabrikant Stella nomineerden.

Nominatie Stella E-bike Testcenter Nunspeet

De Stella medewerkers in Nunspeet zijn erg blij met de nominatie. “In deze winkel ligt de historie wat betreft het merk Stella. Daarnaast ervaart de klant hier de dynamiek van het hoofdkantoor en de e-bikefabriek die in hetzelfde pand gevestigd zijn”, legt woordvoerder Johan Makaske uit. “Onlangs hebben wij het E-bike Testcenter flink verbouwd. Daarbij hielden wij rekening met de verschillende  behoeften van de doelgroepen en hier hebben wij onze producteilanden op aangepast.” Hoopvol wordt er in Nunspeet uitgekeken naar de bekendmaking van de Tweewielerwinkelverkiezing. “Met deze nominatie zijn wij erg blij, maar winst zou natuurlijk helemaal geweldig zijn.”

Tweewielerwinkel-verkiezing

Ieder jaar is fietsplatform Tweewieler op zoek naar de beste tweewielerwinkel van Nederland. In die zoektocht heeft de vakjury de laatste genomineerden bekendgemaakt. De komende tijd kunnen de genomineerde fietsenwinkels mystery shoppers en online analyses verwachten. De winnaar van de “Tweewielerwinkel van het Jaar 2020” wordt op 28 september tijdens Vélovak bekendgemaakt.