Siska Schoeters het nieuwe gezicht van Stella Bikes 

De e-bike als perfecte aanvulling op haar drukke levensstijl. Tv-presentatrice Siska Schoeters maakt acte de présence als nieuw gezicht van e-bikespecialist Stella Bikes. “Elektrisch fietsen is écht ontspannend!” 

Stella Bikes ontstond ruim tien jaar geleden in Nederland, maar ontpopte zich in 2020 tot e-bikespecialist in België met tevens een uitgebreid serviceapparaat, de mogelijkheid voor een testrit aan huis en een vijftal filialen. De verkoop floreerde al gauw, mede door het net oprukkende coronavirus, waardoor mensen uit het OV werden gedreven en grepen naar het gezondste alternatief: de fiets. Over alle verkoopkanalen heen werden er 34.774 elektrische fietsen meer verkocht dan in 2019 (+ 18%), meldde online fietsplatform Tweewieler eerder dit jaar.

Nuchter en positief 

Bijna twee jaar na aanvang van de opkomst van het e-bikemerk in België, vindt Stella Bikes het tijd om verder uit te bouwen. Daarom is gekozen voor een samenwerking met het bekende Vlaamse gezicht Siska Schoeters. “We kennen Siska als een enthousiaste televisie- en radiopersoonlijkheid en bovenal een hele frisse, vrolijke verschijning”, zegt Stella Bikes-woordvoerder Johan Makaske. “Positief en nuchter ook, net als wij. Dit sluit erg goed aan bij de waarden van ons merk. We willen Siska inzetten om te laten zien dat er meer redenen zijn dan alleen een goede prijs om voor een Stella-fiets te kiezen, zoals onze unieke service aan huis en de kwaliteit van ons product. En natuurlijk om nóg bekender te worden in België.”

‘Langdurige samenwerking’ 

Schoeters geeft aan enthousiast te zijn over de samenwerking met de Nederlandse e-bikefabrikant. “Heel leuk om het nieuwe ‘gezicht’ van Stella Bikes te zijn. Een fantastisch merk met prachtige, innovatieve e-bikes die in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd. Ik werd verrast door het gemak waarmee je door het verkeer beweegt, het is écht ontspannend. En dan de testrit aan huis; iets wat we niet gewend zijn hier, maar wat wel heel prettig is én gemak biedt, vooral in deze tijd. Ik verheug mij op een langdurige samenwerking!”

Favorieten van Siska 

Gedurende de samenwerking geeft Schoeters een kijkje achter de schermen van Stella Bikes en deelt ze haar favorieten – in dit geval Stella-e-bikes en bijbehorende accessoires. De campagne wordt deze week gelanceerd op tv, in print en online. 

Meer weten over Siska én benieuwd naar haar favorieten? Schrijf je in voor onze speciale Siska-nieuwsbrief!