Stella-winkel in Zwolle opent deuren op nieuwe locatie

Het E-bike Testcenter van Stella Fietsen in Zwolle opent de deuren op een nieuwe locatie. Klanten kunnen hier terecht voor fietsonderhoud, een proefrit óf de aanschaf van een e-bike. Vanaf zaterdag 15 januari ben je welkom in deze vestiging, die je vindt aan de Assendorperstraat 114.

Stella was al vertegenwoordigd in Zwolle, maar door de enorme groei van de e-bikespecialist is gekeken naar een andere locatie met meer potentie. “Een verhuizing was noodzakelijk, want we groeien hard”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Daarom zochten we naar een groter pand dat past binnen ons concept, met een flinke showroom voor onze groeiende collectie e-bikes en accessoires en meer ruimte voor service en onderhoud. Ook heeft de nieuwe locatie een mooiere uitstraling. Assendorp is een fantastische wijk in Zwolle met een perfecte ligging, ook vlakbij de historische binnenstad. Ideaal voor een proefrit!”

Optimale service

In het E-bike Testcenter in Zwolle vind je de nieuwste e-bikemodellen en kun je als Stella-bezitter langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je fiets. Het filiaal beschikt namelijk over een werkplaats en dient daarom tevens als servicecenter. Ook kun je een proefrit op een Stella-fiets maken. “Het is uiteraard ook mogelijk dat we bij jou thuis komen voor een proefrit, als je liever niet naar de winkel gaat”, zegt Zonneveld.

Verder is de nieuwe locatie centraal gelegen in één van de gezelligste straten van Zwolle, meent Zonneveld. “Wij zijn blij dat wij een passende locatie hebben gevonden voor ons ruime aanbod aan e-bikes en dat wij klanten op onze nieuwe locatie beter kunnen bedienen wat betreft onderhoud en reparatie van Stella-fietsen. Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten."

Openingstijden

Benieuwd? De nieuwe fietsenwinkel in Zwolle opent op zaterdag 15 januari de deuren. De winkel is van maandag tot en met zaterdag open van 9.30 uur tot 17.30 uur.