Stella Livorno e-bike is Best Reviewed op Kieskeurig.nl

De Stella Livorno Superior FDST is door Kieskeurig.nl, de complete consumentensite van Nederland, uitgeroepen tot ‘Best Reviewed’.

Reviews voor en door consumenten

Mede doordat er dit jaar veel nieuwe elektrische fietsen zijn verkocht, worden er meer productreviews geschreven over e-bikes bij de onafhankelijke productvergelijkingssite Kieskeurig.nl. “Hier zijn we heel blij mee”, geeft Kjeld van Dijk van Kieskeurig.nl aan. “Na een korte rondvraag onder bezoekers van Kieskeurig.nl blijkt namelijk dat ervaringen van andere ‘e-bikers’ een grote rol spelen in het online oriëntatieproces voor de aanschaf van een elektrische fiets.”

Het oriëntatieproces voordat men op bezoek gaat bij een fietswinkel is de afgelopen jaren duidelijk verschoven, en start steeds vaker online. Bezoekers lezen informatie over de verschillende motoren, bekijken tips over het opladen van de accu, vergelijken verschillende fietsen met elkaar en lezen eerlijke reviews over de fietsen. “Om iedereen goed te kunnen helpen bij de aanschaf van een product, zorgen wij ervoor dat alle reviews handmatig worden gecontroleerd. Op deze manier weet je zeker dat de review afkomstig is van een echte consument”, aldus Kjeld van Dijk.

Stella e-bike bekroond met een 9,6

De Stella Livorno Superior FDST is door Kieskeurig.nl uitgeroepen tot ‘Best Reviewed’. Met een 9,6 als gemiddeld cijfer gooit deze e-bike hoge ogen bij consumenten. “Kieskeurig.nl is een betrouwbare partij die consumenten zo goed mogelijk helpt bij het maken van een keuze voor een product en de aankoop bij een betrouwbare winkel. Wij zijn dan ook erg blij met de ‘Best Reviewed’ award van Kieskeurig.nl. De Livorno is één van onze best verkopende e-bikes. We zien terug in de reviews dat nieuwe features als het zeer veilige daytime running light gewaardeerd worden door de consumenten”, vertelt woordvoerder Johan Makaske van Stella.