Stella Fietsen opent gloednieuw E-bike Servicecenter in Cruquius

Stella Fietsen opent een gloednieuw E-bike Servicecenter in Cruquius, waar klanten terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt aan hun e-bike. Het is de vijfde locatie van de e-bikespecialist zonder showroom, om zo meer de focus te leggen op advies en dienstverlening. Ook kun je je nieuwe fiets hier vanaf 14 juni afhalen.

Focus op service

In het servicecenter kun je als Stella-bezitter op afspraak langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires. En vanaf 14 juni kun je hier je nieuwe e-bike ook ophalen, nadat die naar wens is afgesteld. “We zijn trots op onze vijfde stand alone-werkplaats in Nederland zónder showroom”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Dat betekent dat klanten onder het genot van een kop koffie optimale service kunnen verwachten en dat de focus écht ligt op het stukje dienstverlening en advies.”

Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij zonder showroom, om zo de klant nog beter te ontzorgen. Andere servicecenters vind je onder meer in Alkmaar, Amsterdam, Groningen en Leiden. Nu is ook Cruquius in de gemeente Haarlemmermeer, dichtbij Haarlem en Heemstede, een vestiging rijker. “In Haarlem zelf zit ook een servicecenter van Stella, maar door grote drukte en groei in de fietsenmarkt zijn we uitgebreid naar Cruquius, om onze klanten nog sneller te kunnen bedienen”, aldus Zonneveld. Inmiddels zijn er al bijna vijftig E-bike Test- en Servicecenters in het land, inclusief showroom, waar je naast onderhoud voor je e-bike ook terecht kunt voor een proefrit. 

Gratis parkeren

Is je Stella-fiets toe aan onderhoud? Of wil je je e-bike opfleuren met een nieuwe fietstas? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Crommelinbaan 59B, waar je gratis kunt parkeren. Het E-bike Servicecenter is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur. Stella hanteert de coronamaatregelen van het RIVM.