Stella-testcenter in Leeuwarden opent deuren op nieuwe locatie

Het E-bike Testcenter van Stella Fietsen in Leeuwarden opent de deuren op een nieuwe locatie. Klanten kunnen hier terecht voor fietsonderhoud, een proefrit óf de aanschaf van een e-bike. Vanaf vrijdag 11 december ben je welkom in deze vestiging, die je vindt aan de Kelvinstraat 9.

Stella was al vertegenwoordigd in Leeuwarden, maar door de enorme groei van de e-bikespecialist is gekeken naar een andere locatie met meer potentie. “Een verhuizing was noodzakelijk”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “We groeien hard en verkopen steeds maar e-bikes, daarom zochten we naar een groter pand met meer ruimte voor service en onderhoud.”

Optimale service

In het Testcenter in Leeuwarden vind je de nieuwste e-bikemodellen en kun je als Stella-bezitter langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je fiets. Het filiaal beschikt namelijk over een werkplaats en dient daarom tevens als Servicecenter. Ook kun je een proefrit op een Stella-fiets maken. “Het is uiteraard ook mogelijk dat we bij jou thuis komen voor een proefrit, als je liever niet naar de winkel gaat”, zegt Zonneveld.

Verder is de nieuwe locatie beter bereikbaar en is er meer parkeerplek. “Wij zijn blij dat wij een passende locatie hebben gevonden voor ons ruime aanbod aan e-bikes en dat wij klanten op onze nieuwe locatie beter kunnen bedienen wat betreft onderhoud en reparatie van Stella-fietsen. Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten”, aldus Zonneveld.

Openingstijden

Benieuwd? Het nieuwe E-bike Testcenter in Leeuwarden opent op vrijdag 11 december de deuren. Op feestelijke wijze, want de eerste bezoekers ontvangen een goedgevulde goodiebag. De winkel is op doordeweekse dagen open van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM-maatregelen.