Verlichting

Altijd goed zichtbaar

Goede fietsverlichting is belangrijk om het overzicht te behouden tijdens het fietsen én om gezien te worden door andere weggebruikers. Jaarrond is het belangrijk dat je perfect zichtbaar bent op je e-bike. Fijn om te weten dat Stella allerhande fietsverlichting biedt, om veilig op pad te gaan. Zichtbaarheid is echter niet alleen belangrijk als het donker is, maar ook bij slecht weer, zoals harde regenbuien en mist. Je fietslamp aanzetten is prioriteit nummer één, zeker omdat je op een e-bike doorgaans sneller fietst dan op een reguliere fiets. 

Dagrijverlichting 

Een aantal van onze fietsen uitgerust met Daytime Running Light, oftewel dagrijverlichting. Deze nieuwe innovatieve technologie is ontwikkeld om je nóg zichtbaarder in het verkeer te maken. Het unieke is dat deze verlichting zich aanpast aan het omgevingslicht. Overdag schijnt de lamp fel, zodat automobilisten en andere weggebruikers meer tijd hebben om te reageren. Als het donkerder wordt, dimt de dagrijverlichting tot een minder fel niveau en gaat de koplampverlichting vanzelf feller schijnen. Hierdoor wordt het zichtbaarheid- en veiligheidsniveau voor de fietser extreem verhoogd!

Achterlicht

Het Stella Solid Bright-achterlicht zorgt voor een goede zichtbaarheid, zowel overdag als ‘s avonds. Zo ben je extra goed zichtbaar op de weg voor overige verkeersdeelnemers. Een eigentijds licht met de laatste technologie, afkomstig van Spanninga. Er is gebruik gemaakt van een 'nieuwe' techniek, gebaseerd op de auto-industrie. De Solid Bright biedt een mooi en egaal lichtbeeld, waardoor je veiliger op pad gaat dan ooit.

RAI Keurmerk Fietsverlichting

Het RKF-Keurmerk, opgericht door RAI Vereniging, helpt je om kwalitatief goede fietsverlichting te herkennen. Daarmee wil de fietsbranche de aandacht vestigen op het belang van goede fietsverlichting voor verkeersveiligheid en comfort. Goedgekeurde verlichting herken je aan het RKF-logo. Bekijk hieronder alle e-bikes met wettelijk goedgekeurde fietsverlichting.

210203-Verlichting-Rai_keurmerk-Afbeelding-880x920
240625_lastminutedeals-desktop-1080x1920
Ipad

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis