ANWB beoordeelt Stella Livorno Premium met predicaat ‘GOED’

De pas gelanceerde Stella Livorno Premium MDB FI is door ANWB beoordeeld met het predicaat ‘GOED’ in een uitvoerige duurtest. Het bijbehorende eindcijfer is een 7,8. “Goede prijs, zeer stevig frame en uitstekende stabiliteit", aldus het juryrapport.

De Stella Livorno Premium MDB FI is samen met een handvol andere (elektrische) fietsen in concurrerende klassen op de proef gesteld, waarbij gelet werd op verschillende aspecten, zoals de zithouding, het opladen van de accu, de kracht van de motor en de kwaliteit van de remmen. Uit het juryrapport blijkt dat de Livorno een ‘een comfortabele e-bike met een uitstekende stabiliteit’ is. “De stijlvolle Livorno Premium rijdt heerlijk dankzij krachtige ondersteuning op zowel vlakke stukken als heuvelopwaarts. Je hoort amper tot geen motorgeluid, de hydraulische schijfremmen zijn top en de prijs is aantrekkelijk.”

Gemaakt in eigen huis 

“Het is een eer dat producttestexperts onze prachtige e-bike omarmd hebben met als bekroning het predicaat ‘GOED’”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een lichtgewicht e-bike met een robuust frame en verfijnde details die tot in de puntjes zijn afgewerkt en ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de 'strakke look' door de geavanceerde kabelintegratie in het stuur en de krachtige Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier!”

Stella in de prijzen

Niet alleen heeft Stella dit jaar winst behaald in de e-biketest van ANWB, ook is de e-bikegigant door het AD bekroond met de titel Beste Koop voor drie fietsmodellen en riep de RAI-vakjury de Stella Morena uit tot beste e-bike van 2021.