Stella Fietsen opent gloednieuw E-bike Testcenter in Dordrecht

Fietsliefhebbers in de buurt van Dordrecht hoeven nu niet meer ver te reizen om een Stella-fiets te kopen. De e-bikespecialist heeft namelijk een E-bike Testcenter geopend aan de Mijlweg 55E. Je kunt hier terecht voor een proefrit of e-bikeservice.

In het Testcenter vind je de nieuwste e-bikemodellen en fietsaccessoires en kun je langskomen voor een vrijblijvende proefrit óf passend advies. “Wij zijn blij dat wij een passende locatie hebben gevonden voor onze e-bikes en dat wij klanten op deze locatie goed kunnen bedienen wat betreft proefritten”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Deze locatie in Dordrecht bevindt zich op een gunstige plek in de stad, met veel ruimte om een vrijblijvende proefrit te maken. Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten, dus breng vooral een bezoekje aan ons nieuwe filiaal.”

Keuze voor Dordrecht

Het fietsgebruik in Nederland blijft jaarlijks toenemen en ook de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Volgens Zonneveld is Dordrecht het perfecte uitgangspunt om de omgeving te ontdekken met de e-bike. “Dordrecht heeft een prachtige historische binnenstad, waar je tijdens een fietstocht echt even de geschiedenis kunt induiken. Of maak een overtocht per pont naar de Brabantse oever om daar de het Nationaal Park De Biesbosch te verkennen. Allemaal prachtige routes die aantrekkelijk zijn voor de Dordtse inwoners, maar ook voor fietsende toeristen. Zeker tijdens de coronacrisis blijkt de e-bike voor veel mensen een onmisbaar vervoermiddel te zijn.”

Opening E-bike Testcenter

Het nieuwe E-bike Testcenter in Dordrecht opent op woensdag 1 september de deuren. De locatie aan de Mijlweg 55E is van maandag tot en met vrijdag open van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Parkeren kan prima voor de deur.