NOTE: Onze genomineerde Stella Morena is inmiddels uitgeroepen tot E-bike van het Jaar 2021! Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe Stella Morena genomineerd voor E-bike van het Jaar 2021

De kanshebbers op de Fiets Awards 2021 in de diverse fietsverkiezingen zijn bekend gemaakt door de RAI Vereniging. De nieuwe Stella Morena is net als vorig jaar wederom genomineerd in de categorie E-bike van het Jaar.

Stella Morena: ontworpen voor de veeleisende fietser

De Morena Premium MDB FI is speciaal ontwikkeld voor de sportieve fietser en ontstaan vanuit wensen en behoeften van wensen en behoeften van de consument. “We zien in de markt dat het fietsgebruik veranderd is”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Fietsers stellen niet alleen steeds hogere eisen aan een e-bike, de e-bike wordt ook intensiever gebruikt. Op basis van deze recente ontwikkelingen en de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: de Stella Morena Premium MDB FI. Een sportieve allround e-bike met met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking.”

Eindoordeel van de jury

Voor de e-bikeverkiezing heeft de jury zestig inzendingen uitvoerig aan de tand gevoeld. De genomineerde e-bikes zijn door een deskundige, onafhankelijke jury beoordeeld én in de praktijk getest. Om tot een goed eindoordeel te komen lette de jury o.a. op constructie en afwerking, veiligheid, rijgedrag en de x-factor van de fiets. Uiteindelijk zijn er vijftien fietsen in vijf categorieën genomineerd, waaronder dus de Stella Morena als potentiële E-Bike van het Jaar.

Feestelijke uitreiking

De genomineerden maken kans om op 10 maart aanstaande in hun eigen categorie uitgeroepen te worden tot Winnaar van het Jaar 2021. De uitreiking van de Fiets Awards 2021 vindt plaats tijdens een online event.

Coming soon... als eerste op de hoogte!

Nog even geduld... deze e-bike is er bijna! Kun jij ook niet wachten tot je een proefrit kunt maken op de Stella Morena Premium MDB FI? Schrijf je dan direct in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht zodra de Stella Morena binnen is. In de tussentijd houden we je op de hoogte met features en uiteraard kun jij straks als één van de eersten een gratis proefrit maken!