Veilig op pad met ‘goedgekeurde’ Stella-fietsverlichting

De fietsverlichting van Stella heeft het Nederlandse RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) gekregen. Met het keurmerk, opgericht door RAI Vereniging, wordt de aandacht gevestigd op het belang van goede fietsverlichting voor verkeersveiligheid en comfort.

De herfst doet al even zijn intrede, dus als je een beetje vroeg op je e-bike richting je werk springt, is de kans groot dat het nog schemert. Zichtbaarheid is echter niet alleen belangrijk als het donker is, maar ook bij slecht weer, zoals harde regenbuien en mist. Om fietsers te helpen bij het maken van de juiste keuze voor fietsverlichting, heeft RAI Vereniging een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. Goedgekeurde verlichting herken je aan het RKF-logo.

Stella-fietsverlichting met kwaliteitskeurmerk

Ook de Stella-fietsverlichting draagt sinds kort het keurmerk RKF. De lampen zijn speciaal ontwikkeld voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, maar ook voor goed zicht op de weg in het donker. De lichtsensor regelt automatisch de lichtsterkte, zodat overdag en ‘s avonds het zicht en de zichtbaarheid altijd optimaal is voor jezelf en andere verkeersdeelnemers.

Lees hier meer over de Stella-verlichting met kwaliteitskeurmerk.