Stella-testcenter in Roermond opent deuren op nieuwe locatie

Het E-bike Testcenter van Stella Fietsen in Roermond opent de deuren op een nieuwe locatie. Klanten kunnen hier terecht voor fietsonderhoud, een proefrit of het aanschaffen én ophalen van een nieuwe e-bike. Vanaf vrijdag 11 december ben je welkom in deze vestiging, die je vindt aan de Jacob Romenweg 1-5.

Stella was al vertegenwoordigd in Roermond, maar door de enorme groei van de e-bikespecialist is gekeken naar een andere locatie met meer potentie. “Een verhuizing was noodzakelijk”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “We groeien hard en verkopen steeds maar e-bikes, daarom zochten we naar een groter pand met meer ruimte voor service en onderhoud. Wij zijn blij dat wij een passende locatie hebben gevonden voor ons ruime aanbod aan e-bikes. Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten.”

Optimale service

In het Testcenter in Roermond vind je de nieuwste e-bikemodellen en kun je als Stella-bezitter langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je fiets. Het filiaal beschikt namelijk over een werkplaats en dient daarom tevens als Servicecenter. Ook kun je een proefrit op een Stella-fiets maken. “Het is uiteraard ook mogelijk dat we bij jou thuis komen voor een proefrit, als je liever niet naar de winkel gaat”, zegt Zonneveld.

Verder is de nieuwe locatie voorzien van een zogenoemde E-bike Ophaal Experience. Hier haal je je gloednieuwe e-bike op en staat een team van Stella voor je klaar dat jouw fiets naar wens afstelt. “Een unieke service die wij voorheen alleen in ons filiaal in Nunspeet aanboden. En qua ligging is Roermond natuurlijk top, want nu kunnen klanten uit Duitsland en België nog makkelijker en sneller hun nieuwe fiets ophalen”, aldus Zonneveld.

Openingstijden

Benieuwd naar het nieuwe Stella-filiaal? Kom dan langs in de vestiging aan de Jacob Romenweg 1-5 in Roermond. De winkel is van maandag tot en met zaterdag open van 9.30 uur tot 17.30 uur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM-maatregelen.