De Stella Tierra Pro door het Duitse ElektroRad uitgeroepen tot testwinnaar

De nieuwe Stella Tierra Pro MDB FI is door het toonaangevende vakblad ElektroRad beoordeeld met het predicaat ‘ZEER GOED’ in een uitvoerige duurtest. “Een stijlvolle uitstraling en een inspirerende rijdynamiek.”

De Tierra Pro is samen met een handvol andere (elektrische) fietsen in concurrerende klassen op de proef gesteld, waarbij gelet werd op verschillende aspecten, zoals de zithouding, het opladen van de accu, de kracht van de motor en de kwaliteit van de remmen. Uit het juryrapport blijkt dat de Tierra een ‘krachtige en comfortabele tourfiets’ is. “De Tierra heeft stijlvolle uitstraling en een inspirerende rijdynamiek. Het niet hoeven schakelen zorgt, in combinatie met de dubbele voorvorkvering met verstelbare veerweg, voor puur rijplezier. Deze e-bike is een totaalpakket van zeer hoge kwaliteit.”

Ontstaan door klantbehoeften 

“Het is een eer dat producttestexperts onze prachtige e-bike omarmd hebben met als bekroning het predicaat ‘ZEER GOED’”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een énorm veelzijdige e-bike die zonder twijfel de nieuwe benchmark is op het gebied van fietsveiligheid, door onder meer het überveilige ABS-systeem en de innovatieve verlichting. Laat je vooral verrassen door de veelzijdigheid en talrijke innovaties die deze e-bike te bieden heeft.”

Stella in de prijzen

Niet alleen heeft Stella dit jaar winst behaald in de e-biketest van ElektroRad, ook sleepte de e-bikefabrikant de derde prijs in de wacht met de Belgische VAB-awards, werd een prijs gewonnen in de Kieskeurig E-bike Duurtest en riep de RAI-vakjury de Stella Morena uit tot beste e-bike van 2021. 

Klik hier voor meer info over de Tierra Pro.