Stella Fietsen opent E-bike Testcenter in Woerden

Vanaf dinsdag 1 september kunnen fietsliefhebbers voor een nieuwe Stella e-bike terecht in Woerden. De e-bikespecialist opent om 9.30 uur feestelijk het nieuwste Stella E-bike Testcenter in de Voorstraat.

Officiële feestelijke opening

Bij de feestelijke opening van het Stella E-bike Testcenter in Woerden, ontvangen de eerste bezoekers een goodiebag. Ook maken bezoekers kans om een e-bike te winnen. Vanaf het moment dat de deuren op 1 september opengaan, staan onder meer de nieuwe 2021 e-bike modellen klaar voor een vrijblijvende proefrit. Daarnaast kunnen Stella-bezitters in Woerden langskomen voor een onderhoudsbeurt aan de e-bike. Het Testcenter beschikt namelijk over een werkplaats en dient daarom ook als Servicecenter. De locatie op Voorstraat 2 in Woerden is op doordeweekse dagen open van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag is de winkel van 9.30 uur tot 17.00 uur geopend. 

Keuze voor Woerden

Voor natuurliefhebbers is Woerden het perfecte uitgangspunt om het Groene Hart te ontdekken met de e-bike. Ook voor woon-werkverkeer naar omliggende steden biedt de e-bike een goede uitkomst om het openbaar vervoer of de auto te vervangen. “Zeker tijdens de coronacrisis blijkt de e-bike voor veel mensen een onmisbaar vervoersmiddel te zijn”, legt woordvoerder Johan Makaske van Stella uit. “Vlot van A naar B komen in en rondom Woerden, kan binnenkort dus ook op een e-bike van Stella.” Waar er vorig jaar nog geen geschikte winkelruimte was voor een Stella E-bike Testcenter in Woerden, is dat nu wel het geval in de Voorstraat. “Wij zijn blij dat wij de passende locatie hebben gevonden voor ons ruime aanbod aan e-bikes en accessoires, om een proefrit te maken en om Stella-bezitters in Woerden op locatie te kunnen bedienen met onderhoud en reparatie van hun elektrische fiets”, aldus de woordvoerder van Stella.