Waarom Stella?

Stella is meer dan een e-bike. Het is meer dan het product alleen, het is de service, de kwaliteit en de manier van contact dat het bedrijf zo uniek maakt.

Stella maakt jouw dag bijzonder en doet iets met je dag: je haalt er meer uit, je krijgt er energie van. Voor je werkdag. Je schooldag. Je oppasdag. Samen-heerlijk-er-op-uit-dag. Stella maakt met veel liefde en vakmanschap elke e-bike voor jou op maat. Onze belofte: altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach. Zo haal je alles uit je e-bike!

Met een Stella e-bike hoef je je minder in te spannen, waardoor je meer kunt ontspannen. Zo haal je met een Stella e-bike meer uit je dag. Dit komt tot uiting in de merkbelofte ‘Stella makes my day’.

Garantie tot 5 jaar

Garantie vinden we belangrijk. Omdat wij weten dat onze e-bikes van de beste kwaliteit zijn, geven wij tot 5 jaar garantie op onze e-bikes en tot 3 jaar garantie op de accu. Zo weet je zeker dat je lang van onze e-bikes kunt genieten.

20201111-Waarom-Stella-Garantie-Afbeelding-880x920

Binnen 5 werkdagen fietsen

Als je een fiets koopt, wil je er ook zo snel mogelijk gebruik van maken. Dat snappen wij. Daarom hebben wij een levertijd van 5 dagen op onze voorraadmodellen, afhankelijk van drukte en beschikbaarheid in de agenda van onze bezorgers. Kom je jouw e-bike bij onze fabriek ophalen? Dan kun je zelfs al binnen 5 werkdagen genieten van jouw nieuwe e-bike!

20201111-Waarom-Stella-levertijd-Afbeelding-880x920

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Wij onderscheiden ons door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door ons unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels liggen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste e-bikes, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. 

20201111-Waarom-Stella-prijskwaliteit-Afbeelding-880x920

Nederlands kwaliteitsproduct

Om de kwaliteit van onze e-bikes te waarborgen, ontwikkelen en assembleren wij onze e-bikes zelf in onze eigen fabriek in Nunspeet. Echte Hollandse kwaliteit dus. Daarnaast zijn wij het enige A-merk met meer dan 250 eigen monteurs.

20201111-Waarom-Stella-nl-kwaliteit-Afbeelding-880x920

Gratis proefrit en unieke service bij jou thuis

Wij vinden het belangrijk dat je verschillende e-bikes in het echt kunt ervaren. Pas dan kun je een goede keuze maken. In onze Stella-winkels staan onze E-bike Adviseurs voor je klaar met de hele collectie e-bikes. Mocht het eventueel niet lukken om naar één van onze fietsenwinkels te komen, dan komen we vanzelfsprekend bij je aan huis. Ook voor service.

2212-Waarom-Stella_880x920
240625_lastminutedeals-desktop-1080x1920
Ipad

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis