Uniek concept

De reden van ons succes

Stella is de grootste e-bikespecialist van Nederland. Dagelijks werken wij met meer dan 550 mensen aan één doel: jouw fietsplezier! Een aantal jaar geleden begonnen wij met ons unieke concept. Maar wat maakt dit concept nou zo uniek voor onze klanten?

Gratis proefrit en unieke service bij jou thuis

Wij vinden het belangrijk dat je verschillende e-bikes in het echt kunt ervaren. Pas dan kun je een goede keuze maken. In onze fietsenwinkels staan onze E-bike Adviseurs voor je klaar met de hele collectie e-bikes. Mocht het eventueel niet lukken om naar één van onze fietsenwinkels te komen, dan komen we vanzelfsprekend bij je aan huis. Ook voor service.

Landelijke dekking aan E-bike Testcenters én Servicecenters

Door onze landelijke dekking aan fietsenwinkels én Servicenters, zitten wij altijd bij jou in de buurt. Voor het maken van een proefrit of voor onderhoud aan jouw e-bike, je kunt altijd bij ons terecht. Wij onderscheiden ons dan ook door direct aan de consument te leveren. Hierdoor blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Hierdoor kunnen wij onze e-bikes voor een extra scherpe prijs aanbieden.

E-bikes ontwerpen, ontwikkelen en assembleren in Nunspeet

Bij Stella ontwerpen en ontwikkelen we alle e-bikes zelf. Hierdoor kunnen wij direct alle klantwensen toepassen op onze nieuwe e-bikes. Daarnaast assembleren wij onze e-bikes zelf in onze e-bikefabriek in Nunspeet. Hierbij maken we gebruik van de allerbeste materialen en A-merken. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze e-bikes waarborgen.

Eerlijke prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren.

Nederlands kwaliteitsproduct

Bij Stella ontwikkelen wij onze elektrische fietsen zelf. Ons Research en Development team ontwikkelt in Nunspeet de nieuwste e-bikes. Daarnaast assembleren wij onze elektrische fietsen zelf in onze fabriek in Nunspeet. Hierbij maken we gebruik van alleen de allerbeste materialen en A-merken. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze elektrische fietsen waarborgen.

240503 - bestekoop_Brochure-desktop-1080x1080
240603 - bestekoop_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis