Stella Fietsen opent E-bike Testcenter in Hulst

Fietsliefhebbers in de buurt van Hulst hoeven nu niet meer ver te reizen om een Stella-fiets te kopen. De e-bikespecialist heeft namelijk een E-bike Testcenter geopend aan de Industrieweg 2a, vlakbij de Belgische grens.

In het Testcenter vind je de nieuwste e-bikemodellen en fietsaccessoires en kun je langskomen voor een vrijblijvende proefrit óf passend advies. “Wij zijn blij dat wij een passende locatie hebben gevonden voor onze e-bikes en dat wij klanten op deze locatie goed kunnen bedienen wat betreft proefritten”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Deze locatie in Hulst bevindt zich op een gunstige plek in Zeeland, vlakbij de Belgische grens, met veel ruimte om een vrijblijvende proefrit te maken. Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten, dus breng vooral een bezoekje aan ons nieuwe filiaal.” 

Keuze voor Hulst

Het fietsgebruik in Nederland blijft jaarlijks toenemen en ook de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Volgens Zonneveld is Hulst het perfecte uitgangspunt om de omgeving te ontdekken met de e-bike. “Het is een prachtige vestigingsstad in Zeeuws-Vlaanderen, waar je tijdens een fietstocht echt even de geschiedenis kunt induiken. Of maak een fietstocht die je langs kleine buurtschappen naar fraaie Zeeuwse dorpjes brengt. Allemaal prachtige routes die aantrekkelijk zijn voor de Zeeuwse inwoners, maar ook voor fietsende toeristen. Zeker tijdens de coronacrisis blijkt de e-bike voor veel mensen een onmisbaar vervoermiddel te zijn.”

Opening Testcenter

Het nieuwe E-bike Testcenter in Hulst vind je aan de Industrieweg 2a en is van maandag tot en met vrijdag open van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Parkeren kan prima voor de deur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM-maatregelen.