Stella Fietsen opent gloednieuw E-bike Servicecenter in Groningen 

Stella Fietsen opent in Groningen een gloednieuw E-bike Servicecenter, waar klanten terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt aan hun e-bike. Het is de tweede locatie van de e-bikespecialist zonder showroom, om zo meer de focus te leggen op dienstverlening. Vanaf dinsdag 6 april kun je terecht in deze vestiging, die je vindt aan de Wasaweg 45.

Focus op service

In het servicecenter, met een oppervlakte van 140 vierkante meter, kun je als Stella-bezitter op afspraak langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires. “We zijn trots op onze tweede stand alone-werkplaats in Nederland zónder showroom”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Dat betekent dat klanten onder het genot van een kop koffie optimale service kunnen verwachten en dat de focus écht ligt op het stukje dienstverlening en advies.”

Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij zonder showroom, om zo de klant nog beter te ontzorgen. Het eerste servicecenter, dat eind 2020 de deuren opende, vind je in Alkmaar. Inmiddels zijn er al bijna vijftig Test- en Servicecenters in het land, waar ruim vijfenzeventig professionele monteurs e-bikes onderhouden en repareren. In de provincie Groningen vind je Stella verder in Leek, een filiaal inclusief showroom waar je ook terecht kunt voor een proefrit. “En nu zitten we dus in de hoofdstad van de provincie, om zo de consument nog beter van dienst te zijn”, aldus Zonneveld.

Gratis parkeren

Is je Stella-fiets toe aan onderhoud? Of wil je je e-bike opfleuren met een nieuwe fietstas? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Wasaweg 30, aan de rand van de stad, met genoeg ruimte om (gratis) te parkeren voor de deur. Het E-bike Servicecenter is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Stella hanteert de coronamaatregelen van het RIVM.

 

Plan een persoonlijke afspraak