Stella Fietsen opent gloednieuw E-bike Servicecenter in Amsterdam 

Stella Fietsen opent een gloednieuw E-bike Servicecenter in Amsterdam, waar klanten terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt aan hun e-bike. Het is de vierde locatie van de e-bikespecialist zonder showroom, om zo meer de focus te leggen op advies en dienstverlening.

Focus op service

In het Amsterdamse servicecenter kun je als Stella-bezitter op afspraak langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires. “We zijn trots op onze derde stand alone-werkplaats in Nederland zónder showroom”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Dat betekent dat klanten onder het genot van een kop koffie optimale service kunnen verwachten en dat de focus écht ligt op het stukje dienstverlening en advies.”

Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij zonder showroom, om zo de klant nog beter te ontzorgen. De eerste drie servicecenters, die onlangs de deuren openden, vind je in Alkmaar, Groningen en Leiden. Nu is de hoofdstad ook een vestiging rijker. “De afgelopen jaren zijn de serviceaanvragen door de groei in de fietsenmarkt in dit gebied enorm gestegen, vandaar dat we in Amsterdam een gloednieuw servicecenter van Stella openen, om de klant optimaal te bedienen”, aldus Zonneveld. Inmiddels zijn er al bijna vijftig E-bike Test- en Servicecenters in het land, inclusief showroom, waar je naast onderhoud voor je e-bike ook terecht kunt voor een proefrit. 

Gratis parkeren

Is je Stella-fiets toe aan onderhoud? Of wil je je e-bike opfleuren met een nieuwe fietstas? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Keienbergweg 46, waar je gratis kunt parkeren. Het E-bike Servicecenter is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Stella hanteert de coronamaatregelen van het RIVM.