Stella Fietsen opent E-bike Testcenter in Scheveningen

2 december 2020

Fietsliefhebbers in de buurt van Den Haag hoeven vanaf woensdag 2 december niet meer ver te reizen om een Stella-fiets te kopen. De e-bikespecialist opent dan namelijk een E-bike Testcenter aan de Badhuisstraat 15-19 in Scheveningen.

Scheveningen interessant voor e-biker

Het fietsgebruik in Nederland blijft jaarlijks toenemen en ook de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Volgens de e-bikeadviseurs van Stella bieden ook Scheveningen en Den Haag diverse mogelijkheden voor de e-biker. “Langs het strand, richting Kijkduin, door het Westland, of de zogenoemde Streekproductenroute. Voor deze fietstochten zijn e-bikes ideaal”, vertelt de adviseur van Stella. “Allemaal prachtige routes die aantrekkelijk zijn voor fietsende toeristen."

Opening Scheveningen

Het nieuwe E-bike Testcenter in Scheveningen opent op woensdag 2 december de deuren. Vanaf dat moment kun je een vrijblijvende proefrit maken op de verschillende e-bikes, of wip je langs voor een servicebeurt voor je fiets. Ook is er een kleine Muto-shop-in-shop, waar je kennis maakt met onze veelzijdige stadsfiets Muto. De locatie in Scheveningen, die je vindt aan de Badhuisstraat 15-19, is doordeweeks open van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.