Stella Fietsen opent gloednieuw E-bike Servicecenter in Leiden 

Stella Fietsen opent dinsdag 13 april een gloednieuw E-bike Servicecenter in Leiden, waar klanten terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt aan hun e-bike. Het is de derde locatie van de e-bikespecialist zonder showroom, om zo meer de focus te leggen op advies en dienstverlening.

Focus op service

In het servicecenter kun je als Stella-bezitter op afspraak langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires. “We zijn trots op onze derde stand alone-werkplaats in Nederland zónder showroom”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Dat betekent dat klanten onder het genot van een kop koffie optimale service kunnen verwachten en dat de focus écht ligt op het stukje dienstverlening en advies.”

Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij zonder showroom, om zo de klant nog beter te ontzorgen. het eerste  servicecenter, die onlangs de deuren opende, vind je in Alkmaar. Leiden is de eerste servicelocatie in de provincie Zuid-Holland. “De afgelopen jaren zijn de serviceaanvragen door de groei in de fietsenmarkt in dit gebied enorm gestegen, vandaar dat we hier een gloednieuw servicecenter van Stella openen, om de klant optimaal te bedienen”, aldus Zonneveld. Inmiddels zijn er al bijna vijftig E-bike Test- en Servicecenters in het land, inclusief showroom, waar je naast onderhoud voor je e-bike ook terecht kunt voor een proefrit. 

Gratis parkeren

Is je Stella-fiets toe aan onderhoud? Of wil je je e-bike opfleuren met een nieuwe fietstas? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Flevoweg 35a, met genoeg ruimte om (gratis) te parkeren voor de deur. Het E-bike Servicecenter is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.