201217-Naarden-2-Slider-1400x920

Stella Fietsen opent E-bike Testcenter in Amsterdam 

Fietsliefhebbers in de buurt van Amsterdam hoeven nu niet meer ver te reizen om een Stella-fiets te kopen. De e-bikespecialist heeft namelijk een E-bike Testcenter geopend aan het Hugo de Grootplein 18 H in Amsterdam, in de oude MUTO-store.

In het Testcenter vind je de nieuwste e-bikemodellen en kun je langskomen voor een vrijblijvende proefrit én passend advies. “Wij zijn blij dat wij een passende locatie hebben gevonden voor onze e-bikes en dat wij klanten op deze locatie goed kunnen bedienen wat betreft proefritten”, vertelt Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Deze locatie in Amsterdam is prachtig. Je kunt hier onder het genot van een kop koffie optimale service verwachten, dus breng vooral een bezoekje aan ons nieuwe filiaal.” 

De nieuwe locatie is gevestigd in het pand waar voorheen alleen MUTO werd verkocht, een elektrische fiets voor de stedelijke forens. “MUTO Bike is sinds kort officieel onderdeel van Stella, vandaar dat de MUTO-winkel een zogenoemde Stella-store is geworden. Naast e-bikes van Stella staan hier ook MUTO’s waarop je een proefrit kunt maken. Het is hét ideale vervoersmiddel voor iedereen die in of rondom de grote stad woont en werkt.” 

Keuze voor Amsterdam

Het fietsgebruik in Nederland blijft jaarlijks toenemen en ook de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Volgens Zonneveld is Amsterdam het perfecte uitgangspunt om de omgeving te ontdekken met de e-bike. “De Kalverstraat, het voormalige Marineterrein, stoppen bij het charmantste plein van de stad, fietsen onder het Rijksmuseum. Allemaal prachtige routes die aantrekkelijk zijn voor Amsterdammers, maar ook voor fietsende toeristen. Zeker tijdens de coronacrisis blijkt de e-bike voor veel mensen een onmisbaar vervoermiddel te zijn.” 

Opening Testcenter

Het nieuwe E-bike Testcenter in Amsterdam opent op vrijdag 16 april de deuren. De locatie aan het Hugo de Grootplein is van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Voor service en onderhoud aan je Stella-e-bike kun je vanaf maandag 19 april terecht in het E-bike Servicecenter aan de Keienbergweg 46 in Amsterdam. Uiteraard wordt er in al onze filialen rekening gehouden met de RIVM-maatregelen.