Stella Fietsen breidt uit met nieuwe ophaallocatie voor e-bikes in Waddinxveen

Naast de bestaande ophaallocaties van Stella in Nunspeet en Alkmaar, is nu ook het E-bike Test- en Servicecenter in Waddinxveen voorzien van een ophaalservice. Klanten kunnen hier hun bestelde e-bike, nadat die naar wens is afgesteld, meteen meenemen. 

De uitbreiding in Waddinxveen is hoognodig, meent Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “Het bestaande testcenter is uitermate geschikt voor het ophalen van fietsen. De vraag in deze regio naar het zelf ophalen van de bestelde e-bike is groot. We stellen de fiets ter plaatse af en laten de klant nog een testronde maken, zodat we zeker weten dat alles goed is.” Ook kun je binnen vijf werkdagen al fietsen als je je e-bike zelf ophaalt, geeft Zonneveld aan. “Bij levering aan huis duurt dat iets langer. Toch een bepaalde afweging die sommige klanten maken, want je wilt het liefst metéén genieten van een mooie fietstocht.” 

Focus op service

De nieuwe ophaallocatie is samengevoegd met het reeds bestaande E-bike Test- en Servicecenter in Waddinxveen, waar je langs kunt komen voor het nieuwste e-bikeassortiment, een proefrit of een onderhoudsbeurt. Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer testcenters bij met ophaallocatie, om zo de klant nog beter te bedienen. “E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Zeker tijdens de coronacrisis blijkt de e-bike voor veel mensen een onmisbaar vervoersmiddel te zijn. Daarom is landelijk dekking voor Stella erg belangrijk; zorgen dat klanten niet ver hoeven te reizen voor een proefrit of onderhoudsbeurt. We willen er voor iedereen zijn.” 

Fijne ligging

Je nieuwe e-bike zelf komen afhalen? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Beethovenlaan 72 in Waddinxveen. Parkeren kan prima voor de deur. De ophaallocatie is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.