Pop-upstore Muto in Amsterdam maakt plaats voor permanente vestiging

19 november 2020

De pop-upstore van Muto in Amsterdam maakt plaats voor een permanente vestiging, die op donderdag 19 november de deuren opent. Wel op een andere plek dan voorheen, namelijk aan het Hugo de Grootplein. De winkel van Muto, het relatief nieuwe e-bikemerk van marktleider Stella Fietsen, geldt als aanloop naar internationale expansie.

Begin dit jaar lanceerde e-bikespecialist Stella Fietsen een nieuw merk om een oplossing te bieden voor het dichtlopen van steden, zodat je makkelijk, snel en veilig van a naar b kunt. Zo ontstond Muto, een stadsfiets die je door middel van verschillende klikaccessoires binnen enkele seconden samenstelt en aanpast.

Persoonlijke aandacht

Inmiddels is Muto een webshop en vier shops-in-shops rijker en komt daar nu een vestiging bij, in onze hoofdstad. “Eerder was het een pop-upstore van Muto, maar wegens succes hebben we een permanente vestiging geopend”, vertelt productmanager Almert Polinder. “Wel op een andere locatie trouwens. We hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen kennis te laten maken met Muto. We merkten dat er behoefte is aan persoonlijke aandacht en aan het zien en ervaren van dit unieke model.”

Proefrit in de winkel en aan huis

In de Muto-store kun je terecht voor de aanschaf van een e-bike en shop je optioneel bijbehorende klikaccessoires, zoals een kinderzitje of boodschappenmand. Ook kom je langs als je Muto onderhoud nodig heeft, of als je advies wilt hebben. “Onder het genot van een kop koffie leggen we je graag alles uit over ons merk en waar we precies voor staan. Wij nemen graag de tijd voor je, want service staat bij ons hoog in het vaandel.” Verder kun je een proefrit op een Muto maken, waarvoor je vooraf een afspraak op de website maakt. “Het is uiteraard ook mogelijk dat we bij jou thuis komen voor een proefrit, als je liever niet naar de winkel gaat”, aldus Polinder.

Openingstijden

Benieuwd naar de nieuwe Muto-store? Kom dan langs in de vestiging aan het Hugo de Grootplein 18 H te Amsterdam. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk ook op www.muto.bike