Stella start gratis haal- en brengservice voor e-bike

3 april 2020

Wie een Stella e-bike heeft, hoeft niet langer de deur uit voor een onderhoudsbeurt aan de fiets. Normaal staan wij bekend om de service aan huis, maar tijdens de coronacrisis zijn e-bikebezitters hier voorzichtiger mee. Ook wordt het brengen van de e-bike naar een Servicecenter voor een onderhoudsbeurt nog even uitgesteld. Om de onderhoudsbeurten toch uit te kunnen voeren, investeerden wij in een tijdelijke, gratis haal- en brengservice. Geheel kosteloos wordt de e-bike ’s ochtends door de rode bestelbus opgehaald, naar een Servicecenter gebracht voor de betaalde onderhoudsbeurt en ’s middags brengt de monteur de fiets weer gratis terug. Dit komt ten goede voor de e-bikebezitter en veiligheid.

Initiatief voor bestaande klanten

Tijdens de coronacrisis, wanneer iedereen zoveel mogelijk binnenblijft, worden e-bikes ook minder uit de schuur gehaald. “Onze klanten weten dat het belangrijk is om de e-bike ook nu goed te onderhouden, maar zij kijken op tegen het uitnodigen van een monteur aan huis of het brengen van de e-bike naar een Servicecenter”, aldus woordvoerder Niels Boxem. “Wij staan bekend om deze services, maar speciaal voor deze situatie bieden wij hulp en komen wij de e-bike gratis en veilig bij onze klanten ophalen. Vervolgens brengen wij de e-bike naar een Servicecenter, waar de betaalde onderhoudsbeurt plaatsvindt. De servicebeurt is speciaal voor deze periode afgeprijsd naar vijftig euro. Aan het eind van de dag wordt de fiets veilig en volgens de hygiënerichtlijnen teruggebracht.”

Onderhouden e-bike belangrijk

Volgens Niels Boxem is het erg belangrijk om de e-bike goed te onderhouden. “Een regelmatige onderhoudsbeurt komt de levensduur van de e-bike ten goede, het is noodzakelijk voor veilig gebruik en zorgt voor minder slijtage.” Juist deze periode is de perfecte tijd om de onderhoudsbeurt uit te laten voeren. “Wanneer een Stella bezitter nu gebruikmaakt van de zorgeloze service, is de e-bike helemaal klaar wanneer het fietsseizoen echt van start kan gaan.” Vraag hier de gratis haal- en brengservice voor jouw e-bike aan.