• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast
 • Accessoires
Toon 39 resultaten

Elektrische fietsen en E-Bikes

39 resultaten

  Voor het kopen van een nieuwe e-bike of elektrische fiets ga je natuurlijk naar Stella, dé e-bikespecialist van Nederland. Want Stella maakt de mooiste elektrische fietsen tegen een hele scherpe prijs. Met een elektrische fiets van Stella heb je altijd wind in de rug en leg je moeiteloos veel kilometers af. Ook staat veiligheid voorop bij Stella. Zo zijn veel e-bikes uit de 2021-collectie voorzien van dagrijverlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

  Elektrische fietsen en E-Bikes

  Voor het kopen van een nieuwe e-bike of elektrische fiets ga je natuurlijk naar Stella, dé e-bikespecialist van Nederland. Want Stella maakt de mooiste elektrische fietsen tegen een hele scherpe prijs. Met een elektrische fiets van Stella heb je altijd wind in de rug en leg je moeiteloos veel kilometers af. Ook staat veiligheid voorop bij Stella. Zo zijn veel e-bikes uit de 2021-collectie voorzien van dagrijverlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

  Wat is een elektrische fiets?

  Een elektrische fiets wordt ook vaak aangeduid als e-bike, e-bike of e bike. De correcte naam is e-bike of elektrische fiets. Een e-bike is een fiets met extra elektrische ondersteuning. Wanneer je begint met trappen bepaalt een sensor de mate van ondersteuning. De sensor geeft aan de motor door hoeveel efficiënte ondersteuning geleverd moet worden. 

  De trapondersteuning kan op twee manieren plaatsvinden via een rotatiesensor (bewegingssensor) en via een trapkrachtsensor. Bij de rotatiesensor moet het achterwiel eerst een halve slag gedraaid zijn voordat de trapondersteuning in werking treedt. Je hoeft dus geen kracht te zetten om ondersteuning te krijgen. Bij een trapkrachtsensor wordt de trapondersteuning direct ingeschakeld wanneer je kracht zet op de trappers.

  Elektrische trapondersteuning wordt geboden door middel van een voorwiel-, midden- of achterwielmotor. De plaatsing van de motor kan per fiets verschillen: in het voorwiel, achterwiel en in het midden bij de trappers. Speed pedelecs hebben bijvoorbeeld een achterwielmotor. Waar de motor geplaatst is bij een ‘normale’ e-bike en hoeveel kracht de motor moet hebben, hangt af van jouw wensen. 

  Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?

  Elektrische fietsen hebben meerdere voordelen ten opzichte van traditionele fietsen. Denk aan het ‘extra zetje in de rug’, maar ook het fietsen zonder zware inspanning te moeten leveren. Bezweet op het werk aankomen is met een elektrische fiets verleden tijd. Daarnaast zijn elektrische stadsfietsen een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Elektrische stadsfietsen zijn comfortabele en betrouwbare e-bikes en zijn zeer geschikt voor dagelijks ritjes. Naar school, werk of even boodschappen doen: het gaat allemaal net even wat gemakkelijker. Elektrische stadsfietsen zijn robuust en kunnen tegen een stootje. Elektrische stadsfietsen overtuigen vooral met hun praktische gebruiksgemak, de mobiliteit en het weinige onderhoud wat ze nodig hebben.

  Waarom een e-bike of elektrische fiets van Stella?

  Wil je een elektrische fiets kopen? Dan zit je bij Stella goed. Want voor een e-bike van Stella betaal je nooit te veel. Een goede e-bike hoeft niet duur te zijn. Daar weten we bij Stella alles van. De aanschaf van een e-bike is vaak een grote investering en vraagt om een goed advies. Bij Stella krijg je advies op maat, zodat je een e-bike vindt die bij jouw wensen, eisen én rijstijl past. De e-bike adviseurs van Stella staan voor je klaar tijdens een vrijblijvende proefrit aan huis. Onze E-bike Testcenters zijn door de coronalockdown gesloten, maar zodra ze weer geopend zijn, ben je uiteraard ook van harte welkom in één van onze fietsenwinkels om de e-bikes van Stella te bekijken of te testen.

  Stella levert haar e-bikes rechtstreeks aan de consument, zonder tussenkomst van traditionele fietsenwinkels. Hierdoor zijn er minder dure tussenschakels en leveren wij de beste e-bikes tegen de beste prijs. En de kwaliteit? De elektrische fietsen van Stella zijn in gerenommeerde e-bike testen regelmatig als testwinnaar uitgeroepen. Stella heeft een passie voor elektrisch fietsen en helpt je graag en met veel plezier aan de voor jou geschikte e-bike. Stella heeft een ruim aanbod van verschillende soorten fietsaccessoires. Alles wat je nodig hebt voor je fiets vind je in onze webshop.

  Iedere elektrische fiets wordt vervaardigd uit A-merk onderdelen als Axa, Shimano, Bosch en Samsung. Bij Stella heb je altijd tot 5 jaar garantie op alle fietsen. De gehele collectie e-bikes van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Door ons unieke concept profiteert iedereen van persoonlijke en goede service aan huis. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters, zodra ze weer open zijn. Al meer dan vijf jaar maken we prachtige e-bikes tegen een héle scherpe prijs. Want kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

  Goedkope elektrische fiets kopen?
  Kies de e-bike die bij je past!

  Het kopen van een nieuwe en goedkope elektrische fiets is zeker niet eenvoudig. Er zijn veel verschillende merken op de markt en nóg meer goedkope aanbieders van e-bikes of elektrische fietsen. Stella vindt het als e-bike specialist belangrijk om altijd professioneel advies te geven. Om het meeste fietsplezier uit je nieuwe e-bike te halen, zijn er enkele belangrijke aandachtspunten.

  Motorpositie

  Stella e-bikes zijn uitgerust met een voorwielmotor of een Bosch- of Shimano Steps middenmotor. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Voorwielmotoren zijn stil en voordeliger in aanschaf. Voor woon- werkverkeer zijn voorwielmotoren een goede keuze. In heuvelachtig terrein komt een middenmotor beter tot zijn recht. Bij een middenmotor is de motor tussen de trapas geplaatst. Hierdoor ligt het zwaartepunt laag en voelt het fietsen op een e-bike met middenmotor natuurlijker aan.

  Weet je al welke e-bike aandrijving je voorkeur heeft? Filter dan op de positie van de aandrijving.
  Je kunt kiezen uit drie opties:

  Accu en actieradius

  Naast de motorkeuze is de juiste accu voor je e-bike erg belangrijk. Bepaal goed waarvoor je je e-bike gaat gebruiken. Wat voor soort fietser jij bent en jouw fietsgebruik zijn daarom van belang welke e-bike accu het beste bij jou past. Hoe langer je wilt fietsen, hoe sterker de accu van de elektrische fiets moet zijn. Laat je dan altijd goed adviseren voordat je een keuze maakt.

  Framemaat en geometrie

  Een e-bike met het juiste frame voorkomt onnodige belasting op spieren, pezen en zenuwen. Een goede zithouding is daarom essentieel. De standaard wielmaat van onze e-bikes is 28 inch. Voor kinderen of volwassenen met een kleinere lichaamsbouw zijn enkele elektrische fietsen leverbaar in 26 inch. Stella’s e-bike adviseurs helpen je graag bij het kiezen van het juiste frame en het bepalen van de juiste zithouding. Met onze ruime collectie fietszadels hebben we voor iedereen het juiste zadel. Zo haal je het meeste fietsplezier uit je nieuwe elektrische fiets!

  Populaire elektrische fietsen en e-bikes

  Op deze pagina vind je ons complete assortiment elektrische fietsen. 
  Je kunt de selectie verkleinen door op de onderstaande links te klikken:

  Stella. De grootste e-bike specialist van Nederland.