Rode elektrische fiets kopen

Op zoek naar een comfortabele en sportieve rode elektrische fiets? Staak jouw eeuwige zoektocht en het gestruin op internet, want bij Stella ben je aan juiste adres. Rode fietsen hebben we in álle soorten en maten, gloednieuw én scherp geprijsd. Neem onze prijswinnende rode Stella Vicenza Superior MDB - bekroond als Beste Koop - of één van onze andere toppers, allen voorzien van een modern en trendy design. Bekijk onze collectie rode e-bikes hieronder.

Frametype
Motorpositie
Versnellingen
Zithouding
Accupositie
Actieradius
Kettingkast
Kleur
1 resultaten gevonden
Vicenza Superior FDST
  • Tot 150 km actieradius
  • Rood
  • Voorwielmotor
  • Geïntegreerde accu in de achterdrager

1.999,-

Rode dames- en heren-e-bikes

Zie jij jezelf al rondfietsen op een trendy rode damesfiets of herenfiets? Niet zo gek, want een rood tintje op je fiets is helemaal modern tegenwoordig én oogt lekker strak en sportief. Bij Stella kies je uit verschillende rode e-bikes waarmee jij moeiteloos naar je werk fietst of kiest voor een ontspannen rit door de natuur. Het ligt er maar net aan waar je jouw elektrische fiets voor wilt gebruiken! Een actieve zithouding, iets meer comfortabel of juist sportief, álles is mogelijk. Bekijk hier al onze elektrische fietsen voor dames en onze elektrische fietsen voor heren.

Elektrische fiets in alle kleuren

Onze rode e-bikes zijn ontzettend hip, maar het kan zijn dat je tóch liever voor een andere kleur gaat. Is rood niet helemaal jouw ding? Nou heeft Stella een fantastisch ontwikkelteam dat jaarlijks de mooiste en beste e-bikes ontwikkelt en assembleert. Naast de nieuwste technische snufjes komen er verschillende kleuren aan bod, gebaseerd op klantenfeedback én trends in de markt. Wil je dus liever geen rode elektrische fiets, hebben we ontzettend veel andere hippe én vooral originele kleuren in ons assortiment. Jij bent dus wel even zoet! Is rood niet helemaal jouw kleur? Bekijk dan onze zwarte, blauwe en witte e-bikes.

Een rode fiets voor alle (rij)stijlen

Hoe je ook fietst, Stella heeft altijd de juiste rode e-bike die bij jou past. De eerste stap in het keuzeproces is het bepalen waarvoor je de e-bike gaat gebruiken. Ga je lange afstanden fietsen en de omgeving ontdekken? Met de kinderen op pad? Of op de fiets naar je werk? Bij Stella hebben we de perfecte fiets voor jouw eisen. Zo hebben we in onze actieve maar comfortabele klasse de rode Vicenza Superior MDB, een hippe stadsfiets met krachtige Bosch-middenmotor. Ben je meer op zoek naar iets sportiefs? Dan is de Morena Premium MDB FI echt iets voor jou. Een stoere e-bike met een zeer groot bereik en een sportieve zithouding. Meer hulp nodig bij het vinden van de perfecte e-bike voor jou? Gebruik de e-bike keuzehulp en we vinden snel de beste elektrische fiets voor jouw situatie! 

Ga voor de beste e-bike met deze opties

Weet je een beetje waarvoor je jouw rode elektrische fiets wilt gaan gebruiken? Dan is het tijd om te kijken naar de verschillende opties. Zo kun je bij Stella kiezen uit een e-bike met voorwielmotor of middenmotor. En waar moet de accu zich bevinden? Maar hoe weet je welke rode elektrische fiets past bij jouw eisen en wensen? Kom gerust langs in één van onze Stella-winkels voor een gratis proefrit, of plan een proefrit aan huis.  

Waarom een rode elektrische fiets van Stella kopen?

Ben je eruit? Wil je een rode elektrische fiets kopen? Dan zit je bij Stella goed, want je betaalt nooit te veel. De aanschaf van een rode e-bike is vaak een grote investering, daarom voorzien de e-bikeadviseurs je van advies op maat. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt. Zo vind je de meest comfortabele elektrische fiets die bij jouw wensen, eisen én rijstijl past. Kies voor een vrijblijvende proefrit aan huis, of kom langs in één van onze fietsenwinkels om de e-bikes van Stella te bekijken of te testen.