201116-Ophaal-Hero-2880x1120
201116-Ophaal-Hero-750x860

Exclusief bij Stella, de E-bike Ophaal Experience. Kom naar één van onze Stella-ophaallocaties en haal direct je nieuwe e-bike op, uiteraard nadat-ie volledig naar wens is afgesteld.

Een nieuwe e-bike is een feestje waard, dat weten wij. Je kunt je fiets laten bezorgen, maar ‘m zelf ophalen is ook een optie. Het grote voordeel is dat je dan nóg sneller kunt genieten van een heerlijke fietstocht én dat je wordt ontvangen met koffie en wat lekkers. Er staat een team voor je klaar dat jouw e-bike naar wens afstelt, waarna je alle tijd hebt om je nieuwe fiets uit te proberen. Er liggen gratis fietsroutes klaar, zodat je de leukste route in de omgeving kunt uitstippelen. Zo kun je uitgebreid je display testen en checken of je zadel goed afgesteld is. Daarna doen onze vakkundige collega’s een final check en kun je optioneel je e-bike nog upgraden met onze uitgebreide collectie fietsaccessoires. 

Kortom, wij zetten jou als (nieuwe) klant graag in het zonnetje!

Nog meer voordelen

10% korting op de tweede servicebeurt bij Stella

Een elektrische fiets vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een fiets zonder elektrische ondersteuning. Gelukkig staat Stella ook na de aanschaf van de e-bike voor jou klaar om de gevraagde service te verlenen die jouw e-bike nodig heeft, zodat jij veilig de weg op kunt. Voor een onderhoudsbeurt kun je terecht in een E-bike Servicecenter, of komen wij bij jou aan huis met de servicebus.

Als Stella VIP ontvang je 10% korting op je tweede servicebeurt bij Stella. Maak hier een afspraak voor een servicebeurt en verzilver jouw korting.

15% korting bij 4* Familiehotel de Foreesten

Het viersterren Familiehotel de Foreesten, gelegen aan de rand van Vierhouten, daar moet je zijn voor gemoedelijkheid, service en huiselijke sfeer. Je bent precies op het juiste adres, indien je van rust houdt en van een natuurlijke omgeving wilt genieten met jouw nieuwe fietsen. Het hotel telt 39 kamers, allemaal smaakvol ingericht en voorzien van douche, toilet, radio en televisie.

Als Stella VIP ontvang je 15% korting op een hotelovernachting. De korting kun je verzilveren door telefonisch te reserveren via (0577) 411323.

Kom langs bij één van onze ophaallocaties

We hebben overal in het land ophaallocaties, waar je test of jouw e-bike voldoet aan al jouw wensen, zodat je direct met je nieuwe aankoop de omgeving kunt ontdekken! Zien we je gauw?

NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Brochure aanvragen

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis