201116-Ophaal-Hero-2880x1120
201116-Ophaal-Hero-750x860

E-bike Ophaal Experience

E-bike Ophaal Experience in coronatijd

Kom langs bij onze E-bike Ophaal Experience in Nunspeet! Je kunt hier jouw bestelde e-bike, nadat die naar wens is afgesteld, meteen meenemen. Onze e-bikeadviseur Patrick legt je uit hoe dat in coronatijd in zijn werk gaat.

De unieke E-bike Ophaal Experience

Exclusief bij Stella; de E-bike Ophaal Experience, een hele unieke beleving! Kom zelf je e-bike ophalen bij onze E-bike Fabriek in Nunspeet! Er staat een team voor je klaar dat jouw e-bike afstelt naar wens. Ook neem je een kijkje in onze e-bikefabriek, draai je aan ons Rad van Fortuin voor mooie kortingen en prijzen én ontvang je de leukste fietsroutes. En misschien wel het belangrijkste: je kunt nu nóg sneller genieten van je nieuwe e-bike!

Nog meer voordelen

10% korting op de tweede servicebeurt bij Stella

Een elektrische fiets vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een fiets zonder elektrische ondersteuning. Gelukkig staat Stella ook na de aanschaf van de e-bike voor jou klaar om de gevraagde service te verlenen die jouw e-bike nodig heeft, zodat jij veilig de weg op kunt. Voor een onderhoudsbeurt kun je terecht in een E-bike Servicecenter, of komen wij bij jou aan huis met de servicebus.

Als Stella VIP ontvang je 10% korting op je tweede servicebeurt bij Stella. Maak hier een afspraak voor een servicebeurt en verzilver jouw korting.

15% korting bij 4* Familiehotel de Foreesten

Het viersterren Familiehotel de Foreesten, gelegen aan de rand van Vierhouten, daar moet je zijn voor gemoedelijkheid, service en huiselijke sfeer. Je bent precies op het juiste adres, indien je van rust houdt en van een natuurlijke omgeving wilt genieten met jouw nieuwe fietsen. Het hotel telt 39 kamers, allemaal smaakvol ingericht en voorzien van douche, toilet, radio en televisie.

Als Stella VIP ontvang je 15% korting op een hotelovernachting. De korting kun je verzilveren door telefonisch te reserveren via (0577) 411323.

Nog meer ophaallocaties

Woon je niet in de omgeving van Nunspeet? Geen probleem! We hebben nog meer ophaallocaties in het land, waar je test of jouw e-bike voldoet aan al jouw wensen, zodat je direct met je nieuwe aankoop de omgeving kunt ontdekken! Let op: het gaat puur om pick-up-points, waar je op afspraak je e-bike afhaalt. De E-bike Ophaal Experience vind je alleen in Nunspeet.

NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Brochure aanvragen

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis