Elektrische fietsen rond 3.500 euro

Ben je op zoek naar een elektrische fiets die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is? Ontdek onze selectie van topkwaliteit e-bikes van onder de 3.500 euro.

Welke e-bike past het beste bij jou?
Ik vind het fijn om
maak een keuze
te fietsen.
Ik ga mijn e-bike vooral gebruiken voor fietsritten door
maak een keuze
.
Frametype
Motorpositie
Versnellingen
Zithouding
Accupositie
Actieradius
Kettingkast
Kleur
2 resultaten gevonden
Tierra Pro MDB FI
  • Tot 225 km actieradius
  • Groen
  • Middenmotor
  • Volledig geïntegreerde accu

4.599,-

Livorno Pro MDB3 FI automatic
  • Tot 155 km actieradius
  • Blauw
  • Middenmotor
  • Volledig geïntegreerde accu

3.749,-

Nieuw

Wat te verwachten van een elektrische fiets tot €3.500

Met een budget van rond de €3.500, kun je rekenen op een e-bike met uitstekende functies en prestaties. Je kunt genieten van een krachtigere motor, betere batterij integratie en een grotere actieradius dan bij goedkopere modellen. Het frame en de componenten zijn vaak van hogere kwaliteit, wat zorgt voor een comfortabelere en duurzamere rit.

Je ideale elektrische fiets van €3.500 kiezen

Wanneer je een e-bike in deze prijsklasse kiest, zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Denk aan je rijstijl, het soort terrein waar je meestal op fietst en de afstanden die je van plan bent te rijden. Bekijk hier welke e-bike het best bij jou past.

Beste elektrische fiets rond de 3.500 euro

Ondanks de betaalbare prijs, bieden we nog steeds onze volledige 5-jarige garantie op de e-bike en 3 jaar op de accu. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en willen dat je met vertrouwen bij ons winkelt.

Top keuzes onder de €3.500

We hebben een selectie gemaakt van e-bikes die uitstekende beoordelingen hebben ontvangen en die onder de €3.500 vallen. Denk bijvoorbeeld aan de Morena Premium MDB FI. Deze e-bike kent een van de mooiste afwerkingen met een volledige kabelintegratie, geen zichtbare lasnaden en de accu die geïntegreerd is in het frame.

Net iets meer dan 3.500 euro te besteden?

Ga je voor een e-bike in de range tot €4.000 koop je net iets meer luxe. Afhankelijk van je fietsdoel kan zo'n elektrische fiets dus net iets beter aansluiten bij jouw gebruik. 

Aanbiedingen en kortingen op e-bikes

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en kortingen. Bezoek deze pagina regelmatig om te profiteren van de beste deals op onze elektrische fietsen tot €3.500.