Dit kan je verwachten tijdens een proefrit aan huis

Toe aan een elektrische fiets? Bij Stella hebben we meer dan genoeg e-bikes, maar welk model past nou bij jou? Een testrit maken is dé oplossing: je weet dan beter welke fiets aansluit op jouw wensen 
én hoe de wegligging is. We zetten op een rijtje wat je moet weten over een (gratis) testrit bij jou aan huis.

Een mooie Stella-e-bike gespot in de brochure, online óf in het echt? Dan wil je er vast álles over weten en zelfs (even) proefrijden. Bij Stella ben je aan het juiste adres! Onze e-bikeadviseurs staan klaar voor advies en vertellen je graag alles over onze nieuwste collectie. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een gratis testrit op jouw droomfiets(en), in één van onze winkels, of bij jou in de straat. Jij mag kiezen! 
 

Dit kan je verwachten tijdens een proefrit aan huis

Stap 1: Zodra je een proefrit inplant, nemen wij telefonisch contact op

Een proefrit plan je bij Stella online, via enkele muisklikken. Kort nadat jij een afspraak hebt gemaakt bellen we jou om de afspraak te bevestigen. Ook krijg je nog een e-mail met informatie. En dan is het aftellen tot jij jouw favoriete e-bikes in je eigen straat mag testen!

2205-Testritpagina_Stap-1-ActieHero-880x920

Stap 2: Onze e-bikeadviseur komt langs bij jou thuis

Tijd voor een proefrit bij jou in de buurt, zodat je jouw droomfiets(en) zelf kunt ervaren. Onze e-bikeadviseur komt langs op het door jou afgesproken tijdstip en neemt al je wensen door. Daarna kiezen jullie samen de e-bike die perfect bij jou past en die je wilt testen. Het bezoek duurt ongeveer 30 á 45 minuten. 

2205-Testritpagina_Stap-2-ActieHero-880x920

Stap 3: Jouw e-bike wordt gereed gemaakt voor de proefrit

Tijd om de door jou gekozen e-bike goed af te laten stellen, zodat je zorgeloos geniet van jouw proefrit. Denk aan de houding van het stuur, het afstellen van het zadel, de bandenspanning checken en natuurlijk de accu plaatsen. Daarna ben jij ready-to-go!

2205-Testritpagina_Stap-3-ActieHero-880x920

Stap 4: Je kunt de e-bike gaan testen

Nadat de fiets juist is afgesteld maak je een proefrit in je eigen buurt. Zo ontdek jij welke e-bike het beste bij jou past in een omgeving die voor jou bekend is, want jij kent als géén ander jouw buurt: waar de drempels zijn, waar het beste fietspad is. 

2205-Testritpagina_Stap-4-ActieHero-880x920

Stap 5: Evaluatie over de proefrit

Enthousiast na jouw proefrit? Dan kom je samen met de e-bikeadviseur tot een akkoord en ben jij de trotse eigenaar van een nieuwe Stella. Twijfel je nog? Geen probleem, je kunt altijd gratis en voor niets een nieuwe afspraak maken.

2205-Testritpagina_Stap-5-ActieHero-880x920
210629-Proefrit-Flow-1300x1080
210629-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar een Stella met een gratis proefrit bij jou thuis!

Wil je onze elektrische fietsen uitproberen? Dat kan in één van onze fietsenwinkels! Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit. Mocht het eventueel niet lukken om naar één van onze fietsenwinkels te komen, dan komen we vanzelfsprekend bij je aan huis voor een gratis proefrit.

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Altijd een Servicemonteur bij jou in de buurt
  • Jij kiest waar en wanneer
Gratis
Header
Zoek een Stella-locatie in de buurt