Specificaties

Is deze Vicenza Superior MDB iets voor jou?

Uitgeroepen tot Beste Koop? DOEN WE!

Wat zijn we trots op onze Stella Vicenza Superior MDB! Deze powerbike is mede tot stand gekomen dankzij waardevolle klantenfeedback en nu óók nog 's omarmd door de panelleden van de AD Fietstest 2022 met als bekroning de titel Beste Koop. Deze ultieme prijswinnaar ervaren? Geen probleem! Kom naar jouw dichtstbijzijnde Stella fietsenwinkel voor een gratis proefrit op ons kroonjuweel.

Stella e-bikes in het echt ervaren?

Precies wat je nodig hebt

210317-Vicenza_MDB_Red-ProductStory-01-2880x1400
210317-Vicenza_MDB_Red-ProductStory-02-2880x1400
210317-Vicenza_MDB_Red-ProductStory-03-2880x1400

Precies wat je nodig hebt

  • Wanneer een omweg leuk wordt

  • Maximale energie

  • Sportief design

Wanneer een omweg leuk wordt

De Vicenza Superior MDB is uitgerust met een zeer lichte en stille Bosch middenmotor. Het systeem is harmonisch, licht en stil en dus ideaal voor alle straten en wegen in de stad.

Ideaal voor stedelijke mobiliteit

Harmonisch gedoseerde ondersteuning tot maximaal 25 km/u

Maximale energie

De krachtige Bosch-accu levert voor elke tocht maximale energie. Je behaalt een actieradius tot wel 95 km (upgrade tot 165 km). Dankzij de compacte afmetingen en minimalistische vormgeving van de accu past deze perfect in het design van de Vicenza Superior MDB.

Actieradius tot 95 km (upgrade tot 165 km)

Geïntegreerd in de achterdrager

Sportief design

De Vicenza Superior MDB is kenmerkend door het sportieve design en zijn opvallend rode kleur. Met de unieke dagrijverlichting weet je zeker dat jij goed zichtbaar bent. Want op deze e-bike is het zien en gezien worden. Ook in de overdag of tijdens de donkere dagen.

Uitgerust met dagrijverlichting

Extra goed zichtbaar, overdag én 's nachts

Is deze Vicenza Superior MDB iets voor jou?

Onze specialisten helpen je graag om de perfecte e-bike voor jou te vinden. Wil je 'm eerst proberen? Dat kan! Je kunt proefrijden in één van onze fietsenwinkels of bij jou thuis.

Leveranciers