220901-Keuzehulp-Hero-2880x1120
220901-Keuzehulp-Hero-2880x1120

Zo kies jij de beste elektrische fiets

Heb je een e-bike op het oog en wil je zeker weten of-ie bij jou past? Of heb je totaal géén idee en heb jij net dat ene zetje nodig om de állerbeste keuze te maken? Wij geven tips die je helpen dé elektrische fiets te kiezen die aansluit op jouw wensen. 

Waar gebruik je de e-bike voor?

De eerste stap in het keuzeproces is het bepalen waarvoor je de e-bike gaat gebruiken. Ga je lange afstanden fietsen en de omgeving ontdekken? Met de kinderen op pad? Of op de fiets naar je werk? Kies je voor comfort, dan past een lage instap en onderhoudsvriendelijke fiets bij je. Dagelijks naar kantoor op de e-bike? Kies dan een wat sportievere fiets met een actieve zithouding. Voor fietsvakanties door bergachtig gebied kies je voor een krachtige middenmotor. Om de keuze makkelijker te maken kun je onze speciale Keuzehulp doen, zodat je de beste elektrische fiets voor jouw situatie vindt. Start de Keuzehulp, beantwoord een vijftal vragen en we stellen jouw persoonlijke e-bikeprofiel samen. 

Maak een proefrit 

De beste manier om te ontdekken welke e-bike bij jou past is het maken van een proefrit. Zo ervaar je het comfort en gemak van een e-bike en kun je álle vragen die je hebt stellen aan de e-bikeadviseur. Bij Stella maak je een proefrit in de winkel, of bij jou in de straat, gratis en vrijblijvend. Je neemt vooraf al je wensen door en daarna test je zoveel fietsen als je maar wilt. Kom gerust langs in één van de fietsenwinkels van Stella, waar je advies krijgt over de verschillende e-bikes en welk model precies bij jou past. Onze e-bikeadviseurs kennen alle fietsen door en door en weten exact wat de voor- en nadelen zijn. Dit is waardevolle informatie, want tijdens een proefrit vallen de nadelen vaak minder op. Klik hier voor meer info over een proefrit bij Stella.