Zorgeloos Fietsen

Fietsen met plezier, dat is wat je wilt. Zo simpel is het. Niet bang zijn dat je e-bike wordt gestolen, geen onvoorziene (reparatie)kosten. Daarom is er Zorgeloos Fietsen, een totaalpakket voor je nieuwe e-bike, inclusief GPS-module, vijf jaar garantie, uitgebreide verzekering en app. Kortom: plezier verzekerd voor de leukste fietsuitjes en ready-to-go voor werk.

Meer weten? Kom langs voor meer info én een gratis proefrit in één van onze Stella-winkels.

In unieke samenwerking met

Optimaal genieten met Zorgeloos Fietsen

Als je voor Zorgeloos Fietsen kiest, kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij aanschaf van dit pakket krijg je vijf jaar garantie, wat betekent: vijf jaar zorgeloos genieten van je e-bike.  Je krijgt dus ook vijf jaar garantie op de motor, het display en zelfs op de accu. En dat is uniek in de markt!

Wij verzorgen voor jou de garantie en vragen jou alleen of je de fiets goed onderhoudt. Dat betekent dat je jaarlijks een onderhoudsbeurt voor je e-bike bij ons moet inplannen.

210525-Zorgeloos_fietsen-Voordelen_garantie-Afbeelding-880x920

Jouw e-bike altijd dichtbij

Jouw elektrische fiets kent geen geheimen. Kies je voor Zorgeloos Fietsen, dan krijg je een smart e-bike met ingebouwde GPS-module. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar jouw fiets zich bevindt. Ook staat je fiets in verbinding met de Ella Assistent-app op je smartphone, zodat je altijd inzicht hebt in je fietsgegevens. En bij eventuele diefstal worden trackinggegevens doorgegeven aan de bike hunters, die gespecialiseerd zijn in het vinden en terugbrengen van jouw gestolen fiets. Lees hier alles over onze smart e-bikes.

220908-Zorgeloos Fietsen-Afbeelding-880x920-2

Dé fietsverzekering waar je blij van wordt

Je e-bike wil je uiteraard goed beschermen, want je bent nou eenmaal zuinig op je spullen. Dat weten wij. Bij Zorgeloos Fietsen krijg je een goede dekking; je bent optimaal verzekerd tegen diefstal en cascoschade en krijgt 24/7 pechhulpdekking. Indien je e-bike toch wordt gestolen, meld dit meteen in de Ella Assistent-app én doe aangifte bij de politie, dan komt het opsporingsteam direct in actie!

220908-Zorgeloos Fietsen-Afbeelding-880x920-3

Via Ella verbonden met je e-bike

Fietsen met plezier, ook Ella vindt dat belangrijk. Ze helpt je daarom graag op weg in de app, die altijd in verbinding staat met je e-bike. Je volgt je fiets live via de GPS-tracker en kunt eenvoudig diefstal melden. Een geavanceerde module in je e-bike houdt altijd contact met deze app. Handig én veilig!

2212-Zorgeloos-Fietsen_880x920

Kies voor zorgeloos fietsplezier

Kies voor zekerheid met Zorgeloos Fietsen. Je betaalt - naast een maandelijkse verzekeringspremie en jaarlijks e-bikeonderhoud - eenmalig slechts €49,-. Zo geniet je langdurig van zorgeloos fietsplezier! Tip: met jouw ANWB-lidmaatschap krijg je 5% korting op je verzekering.

1 Hoe komen we op een bedrag van € 703,75? Je betaalt een eenmalige investering van €49,-. Daarnaast heb je een verzekering van gemiddeld €5,50 per maand op basis van Unigarant Doorlopende Verzekering in combinatie met een Vicenza Superior FDST met een adviesprijs van €2.199,-. Omgerekend is dit na 5 jaar €330,-. Let op: de maandelijkse premie kan hoger of lager uitvallen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van jouw postcodegebied en de e-bike die je koopt. Jaarlijks onderhoud kost €69,95. Omgerekend is dit na 5 jaar €324,75.

220908-Zorgeloos Fietsen-Afbeelding-880x920-1

Veelgestelde vragen

Heb je toch nog vragen over het Zorgeloos Fietsen-pakket? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op en maak meteen een proefrit.

Hoe werkt een 'connected e-bike' van Zorgeloos Fietsen?
Als je kiest voor Zorgeloos Fietsen schaf je een e-bike aan die verbonden kan worden met internet en daardoor veel extra voordelen biedt op het gebied van veiligheid en fietsplezier voor de gebruiker. Deze 'connected e-bike' is voorzien van een module met GPS-chip, waardoor je fiets in verbinding staat met de Ella Assistent-app op je smartphone. Zo heb je altijd inzicht in je fietsgegevens. En bij eventuele diefstal worden trackinggegevens doorgegeven aan de bike hunters, die gespecialiseerd zijn in het vinden en terugbrengen van
jouw gestolen fiets.

Een Zorgeloos Fietsen-e-bike kun je via ANWB verzekeren met een speciale fietsverzekering. De verzekering biedt dekking bij diefstal van je fiets, bij een ongeval en je kunt gebruikmaken van pechhulp. Mocht je fiets onverhoopt toch gestolen worden, dan biedt de verzekeraar een opsporingsdienst aan, onze eigen bike hunters. Deze bike hunters proberen je fiets op te sporen met behulp van de GPS-module in de fiets. Vinden ze jouw e-bike niet na 48 uur, dan mag je via je verzekering een andere fiets uitzoeken. De verzekeraar vergoedt dan de advieswaarde. Via de Ella Assistant-app kun je met een druk op de knop diefstal melden of pechhulp inschakelen.

Wat betaal ik als ik kies voor Zorgeloos Fietsen?
Zorgeloos Fietsen is een totaalpakket met e-bike (inclusief dus GPS-module), vijf jaar garantie, verzekering en Ella Assistant-app. Je betaalt voor de aanschaf van de e-bike en daarnaast enkel €3,58* per maand aan verzekeringspremie. En met een eenmalige investering van slechts €49,- geniet je van vijf jaar connectiviteit én zorgeloos fietsplezier.

* Berekend op basis van de ANWB Doorlopende Fietsverzekering Diefstal en BeschadigingPlus voor een klant wonend in Regio 1 en de Livorno Easy FDST. De vanafprijs van deze e-bike is €1299,-, wat betekent dat je €3,58 euro per maand o.b.v. jaarlijkse facturatie betaalt in Regio 1. Bij een e-bike van €2.500 is dat bijvoorbeeld €6,75 euro in dezelfde regio. De regio-indeling is op basis van diverse criteria gemaakt door de verzekeraar. Vraag jouw e-bikeadviseur naar de tarieven.

Heb ik een internetverbinding op mijn telefoon nodig?
Om de actuele gegevens van je fiets te bekijken in de app, is een internetverbinding via 3G, 4G of WiFi vereist. Wanneer er geen internetverbinding is, zie je de laatst bekende gegevens van je fiets. Bovendien is het zonder internetverbinding niet mogelijk om diefstalbeveiligingsmeldingen te ontvangen en diefstal te melden via de app. Uiteraard kunnen deze meldingen wel telefonisch gedaan worden.

Hoe download ik de Ella Assistant-app?
Je kunt hier de app downloaden voor Android en iOS. Je kunt ook zoeken in de App Store of Google Play op ‘Ella Bike’. Tip! Installeer de app pas nadat de e-bike geleverd is.

Wat gebeurt er als mijn fiets wordt gestolen?
Als je fiets wordt gestolen, meld je dit eenvoudig en snel via de Ella Assistant-app. Onze bike hunters komen direct in actie en gaan op zoek naar jouw e-bike; jij mag lekker ontspannen en het werk overlaten aan deze experts. Is jouw e-bike niet gevonden na 48 uur? Dan mag je van de verzekering een andere e-bike uitzoeken en meldt je de diefstal bij Stella. Eventuele schade die het gevolg is van de diefstalpoging wordt vakkundig hersteld door Stella.

210921-Proefrit-Flow-1080x1080
210921-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar de voordelen met een gratis proefrit!

Wil je een connected Stella e-bike uitproberen en ervaren of Zorgeloos Fietsen iets voor jou is? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende proefrit in één van onze fietsenwinkels of bij jou thuis!

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Jij kiest waar en wanneer
  • In jouw eigen straat of omgeving