Elektrische fietsverzekering

Wees verzekerd van de beste verzekering

Je bent vanzelfsprekend erg zuinig op jouw mooie elektrische fiets van Stella. Vergeet daarom ook niet om jouw elektrische fiets goed te verzekeren. Ook al ben je nog zo voorzichtig en staat hij altijd op slot, een ongeluk zit in een klein hoekje. Kies daarom voor de fijne service van Stella en sluit een goede elektrische fietsverzekering af.

Verzeker jouw e-bike via Zorgeloos Fietsen

Het is belangrijk dat je jouw e-bike goed beschermt tegen diefstal en dat je de kans vergroot dat je fiets wordt teruggevonden als 'ie tóch gestolen wordt. Bij Zorgeloos Fietsen krijg je een goede dekking; je bent optimaal verzekerd tegen diefstal en cascoschade en krijgt 24/7 pechhulpdekking. Indien je e-bike toch wordt gestolen, meld dit meteen in de Ella Assistent-app én doe aangifte bij de politie, dan komt het opsporingsteam direct in actie!

210915-Zorgeloos_fietsen-Afbeelding-880x920

De beste elektrische fietsverzekering

Als je kiest om een elektrische fiets verzekering af te sluiten kies je bij Stella voor de beste e-bikeverzekering. De e-bikeverzekering van Kingpolis is door Consumentenbond tot de Beste E-bike Verzekering uitgeroepen. Verzekeraar Kingpolis is al jaren onze fijne en betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen. Je profiteert naast de goede service ook van de voordelige premie. Vanaf € 4,42 per maand is jouw Stella fiets all-risk verzekerd, inclusief pechhulp voor onderweg. Altijd handig voor als je met een mankement langs de weg staat. Verder hanteert Kingpolis de eerste 5 jaar geen afschrijving van jouw e-bike. Wel zo fijn.

Je denkt er misschien niet altijd bij na, maar een verzekering voor jouw elektrische fiets kan je veel narigheid besparen. Ook al ben je nog zo zuinig en behoedzaam met jouw elektrische fiets, de kosten na een ongeval of wanneer jouw fiets wordt gestolen, zijn niet mis. Wij willen jou dit leed besparen en bieden je daarom deze fijne mogelijkheid aan bij Kingpolis.

kingpolis

Direct jouw elektrische fiets verzekeren

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een fietsverzekering voor jouw elektrische fiets? Je kunt dan direct telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen je meteen voorzien van de scherpste premies, passend bij jouw type verzekering én fiets. Nu ook in België! Bel het nummer 0341 – 25 22 66.

Heb je nog geen Stella-fiets, maar ben je wel van plan er een te kopen? Test dan vrijblijvend een van onze modellen!

210128-Klantenservice-Expert-Afbeelding-880x920
240522 - 10daagse_Brochure-desktop-1080x1080
240522 - 10daagse_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis