De Stella Foundation

Stella makes my day

Elke dag zetten wij ons vol overgave in om de dag te maken van onze klanten, collega’s en omgeving. Zo ontstond het idee van een Stella Foundation. Dit sluit precies aan op onze slogan Stella makes my day. Graag ‘maken we de dag’ van mensen. Dit zit soms in de kleinste, maar ook belangrijkste dingen. Wat een kleine moeite voor ons is, kan een groot gebaar zijn voor een ander. 

Graag geven we mensen een steuntje in de rug, net als een Stella e-bike doet. Daarnaast brengen we mensen graag in beweging en ondersteunen wij het om mobiel te blijven. Daarom organiseren en stimuleren wij verschillende activiteiten en acties in het teken van beweging, die een bijdrage leveren in ‘het maken van de dag’. Hiermee brengen we onze Makes My Day-filosofie in praktijk.

Bijdrages

De Stella Foundation heeft bijgedragen aan de volgende initiatieven.

Nobelprijs van Nunspeet 2022 voor Nathalie van Goor

Een Nunspeetse die zich met hart en ziel inzet voor 'stille' armoede. Nathalie van Goor, vrijwilliger bij Stichting Verborgen Armoede Nunspeet, wint de Nobelprijs van Nunspeet 2022, een nieuw initiatief van e-bikefabrikant Stella Fietsen. Zus Priscilla looft Nathalie voor haar gedrevenheid en passie: "Als iemand het verdient is zij het wel." 

E-bikefabrikant Stella trotse hoofdsponsor van VV Nunspeet

Jaren geleden stond hij al rookworsten te verkopen om geld bij elkaar te sparen voor het nieuwe clubgebouw. Vandaag doet hij nog een extra duit in het zakje voor hetzelfde doel, maar nu als hoofdsponsor van VV Nunspeet. Stella-directeur Wilco van de Kamp uit Nunspeet tekende onlangs namens de e-bikefabrikant het sponsorcontract. ‘We gaan er een bruisende samenwerking van maken!’

Team Stella zamelt al fietsend geld in voor het goede doel

Vier fietsers sprongen onlangs als ‘Team Stella’ op de fiets voor hun deelname aan het evenement Duchenne Heroes, een zevendaagse mountainbiketocht voor het goede doel. Het team zamelde maar liefst ruim 21.000 euro (!) in voor onderzoek naar een medicijn voor de Ziekte van Duchenne, een ernstige erfelijke spierziekte. Wat een toppers! 

Evelien (57) fietst op Stella-e-bike langs 75 inloophuizen voor (ex)kankerpatiënten

Evelien van der Werff fietst op een gesponsorde e-bike van Stella Fietsen langs 75 inloophuizen, om landelijk aandacht te vestigen op het belang van goede nazorg voor mensen met kanker en hun naasten. “Dat ik dit belangeloos doe wordt ontzettend gewaardeerd.”

Stella Foundation hoort noodkreet Voedselbank en helpt met bezorging

Door de coronacrisis hebben sommige organisaties te maken met een steeds hoger wordende werkdruk, waaronder de Voedselbanken. Twee van onze bezorgers hielpen de Voedselbank mee met haar onmisbare taak: zij brachten met Stella bezorgbussen voedselpakketten rond in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Wessel van Keuk fietst Tour op Stella e-bike voor KWF

Als eerbetoon aan zijn overleden vrouw fietst Wessel van Keuk de Tour de France. Hij fietst alle etappes op haar Stella e-bike, een dag voor het profpeloton uit. Tijdens het fietsen haalt Wessel geld op voor KWF Kankerbestrijding. De Stella Foundation sponsorde Wessel met €5,- per ingeruilde fiets en €1,- per online brochureaanvraag.

Op de e-bike van Portugal naar Nederland voor KWF Kankerbestrijding

Marcel Warbroek uit Terheijden fietste op zijn Stella e-bike van Portugal naar Nederland om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Op zondag 27 mei arriveerde hij in Nederland. Stella was hierbij aanwezig en overhandigde Marcel bij binnenkomst een cheque t.w.v. €500,-.

Team ‘Nunspeet Beweegt’ verruilt auto voor Stella e-bike

Team Nunspeet Beweegt is onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet. Het team, bestaande uit combinatiefunctionarissen, werkt aan één doel: iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier laten bewegen. De Stella Foundation stelde twee e-bikes, een Stella Kruier en Stella Vicenza Superior Nero aan het team beschikbaar.

Stella Foundation zorgt voor veiligheid Nunspeetse fietsclub

Stella Foundation sponsort de Nunspeetse fietsclub met opvallende veiligheidshesjes om de veiligheid tijdens diverse fietstochten te waarborgen. De fietstochten worden gereden van maart t/m oktober waarbij elke keer zo’n 50 actieve 55-plussers meefietsen.

Team Stella trapt mee voor Duchenne Heroes

Duchenne Heroes zet zich in voor een groot doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor jongens met de dodelijke Duchenne spierdystrofie. Stella Foundation is trotse hoofdsponsor van het deelnemende team ‘Stella trapt door voor Lennart’ en overhandigde voor aanvang van de tocht €12.500,- sponsorgeld.

Stella sponsort Reddingsbrigade Nederland met snelle e-bike

Tijdens het WK Lifesaving in Noordwijk heeft de Stella Foundation een supersnelle en krachtige Fatbike t.w.v. € 3.700,- overhandigd aan Reddingsbrigade Nederland. Deze E-bike is een uitbreiding op het ‘wagenpark’ van de Reddingsbrigade.

Stella helpt doodziek gezin en doneert e-bikes tijdens tv-programma ‘Hart in Aktie'

Juist in deze moeilijke tijden ontstaan er talloze mooie initiatieven. Zo riep het tv-programma Hart in Aktie, gepresenteerd door Wendy van Dijk, de hulp in van de Stella Foundation, om een jong gezin uit Landgraaf aan e-bikes te helpen.

240625_lastminutedeals-desktop-1080x1920
Ipad

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis