Optimaal genieten met de garanties van Zorgeloos Fietsen

Met Zorgeloos Fietsen kun je heerlijk genieten van heel veel kilometers fietsplezier! Iets beloven is gemakkelijk. Wij geven liever garantie*: vijf jaar garantie op de e-bike én op vitale onderdelen als de motor en het display, elektrische systemen en niet-bewegende onderdelen. Zélfs op de accu krijg je vijf jaar garantie, iets wat uniek is in de fietsenmarkt.

*Stella garandeert vijf jaar garantie bij correct gebruik en regulier onderhoud.

5 jaar garantie op accu, motor en display

Als je voor Zorgeloos Fietsen kiest, kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij aanschaf van dit pakket krijg je vijf jaar garantie op je e-bike en óók op vitale onderdelen als je accu, motor en display, elektrische systemen en niet-bewegende onderdelen. Wat betekent: vijf jaar zorgeloos genieten van je e-bike. 

Uitzondering op de regel

We zijn graag transparant over wat we beloven, zodat je weet waar je aan toe bent. Net als bij een auto heeft een fiets te maken met zogenoemde slijtageonderdelen. In de afbeelding hiernaast zie je wat niet onder de garantie valt.

Plan een jaarlijkse onderhoudsbeurt in

Stella staat voor jou klaar om de gevraagde service te verlenen die jouw e-bike nodig heeft. Die service heeft jouw e-bike ook nodig, want als jij je fiets niet goed laat onderhouden, loop je de kans dat je geen gebruik meer kunt maken van je recht op garantie. Plan dus jaarlijks een onderhoudsbeurt in bij één van onze E-bike Servicecenters, zodat je optimaal kunt genieten van de vijf jaar garantie van Zorgeloos Fietsen. We kunnen uiteraard ook bij je aan huis komen met de Stella-servicebus. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen er graag voor dat jij lang en veilig van jouw e-bike kunt genieten.

210901-Garantie_ZF-Onderhoud-Afbeelding-880x920

Garantie op de accu

Met Zorgeloos Fietsen krijg je vijf jaar garantie op je accu. Wel is het zo dat accu's na verloop van tijd capaciteit verliezen. Om de vijf jaar garantie te houden is het belangrijk dat je je accu goed onderhoudt. Lees daarom de gebruiksaanwijzing goed door en zorg dat je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden. Vermijd bijvoorbeeld diepontlading (een te lege accu) en bescherm je accu tegen extreme kou of hitte. Mocht er iets zijn met je accu, kan een monteur ter plaatse beoordelen of je accu kapot is. 

  • Eerste 2e jaar = gratis nieuwe accu
  • 3e, 4e, 5e jaar = gratis refurbished (gereviseerde) accu

De garantie van vijf jaar wordt aangeboden bij de verkoop van onze Zorgeloos Fietsen e-bike met GPS-module in combinatie met de uitgebreide diefstal- en schadeverzekering. 

Wij dragen ons steentje bij

Bij accuvervanging maken wij gebruik van refurbished accu’s, wat scheelt in de enorme afvalstroom. Althans, de eerste twee jaar krijg je een nieuwe accu, de drie jaar erna een refurbished accu. Het werkt als een ruilsysteem: je levert je oude accu in en ontvangt een gereviseerde accu met nieuwe batterijcellen. Hierdoor is de capaciteit minimaal tachtig procent en presteert jouw e-bike weer op volle kracht. Goed voor de natuur en jou!

210921-Proefrit-Flow-1080x1080
210921-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar de voordelen met een gratis proefrit!

Wil je een connected Stella e-bike uitproberen en ervaren of Zorgeloos Fietsen iets voor jou is? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende proefrit in één van onze fietsenwinkels of bij jou thuis!

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Jij kiest waar en wanneer
  • In jouw eigen straat of omgeving