Alle fietsgegevens in één opslag

Meer inzicht in jouw e-bike? Met de gepersonaliseerde Ella Assistant-app ben je verbonden met je e-bike. Je volgt je fiets live en kunt eenvoudig diefstal melden. Een geavanceerde module in je e-bike houdt altijd contact met deze app. Handig én veilig! 

Alle fietsgegevens in één oogopslag

Zie in één oogopslag hoe lang het duurt tot je accu weer vol is en hoe ver je in totaal gefietst hebt. Met het digitale slot kun je je e-bike activeren en deactiveren. Verder kun je de app linken aan een fietsenwinkel naar keuze, zodat de informatie van het betreffende filiaal inzichtelijk is. Via ‘Connected’ vind je info over jouw abonnement.

Calorieën tellen

Via Ella Assistant kun je zien wat voor afstand je hebt gefietst en hoeveel calorieën je (daarbij) hebt verbruikt. Ook kun je jouw maximale snelheid checken en zie je wat je aan CO2 bespaart.

Makkelijk en snel diefstal melden

Is je e-bike weg? Het kan zijn dat je fiets is weggehaald door een dergelijke instantie. Bel eerst naar een gemeentelijk fietsendepot om te checken of je fiets daar is. Is dat toch niet het geval? Met Ella Assistant kun je diefstal eenvoudig melden.

Vind je fiets makkelijk terug

Benieuwd waar je e-bike is? De locatie van je fiets wordt op de kaart getoond. Ook zie je een overzicht van alle Stella fietsenwinkels én de range die je nog kunt fietsen. Met je ingestelde geofences kun je een gebied aangeven. Als de fiets buiten dit gebied komt krijg je een melding.

Notificaties op je telefoon

De verbinding tussen de app en een e-bike maakt het mogelijk om tijdens het rijden notificaties te krijgen. Bijvoorbeeld wanneer een rit is gedetecteerd, of wanneer je sneller fiets dan 50 kilometer per uur. Deze notificaties kun je op elk gewenst moment aan- en uitzetten.

De Stella Connect-app is beschikbaar voor smartphones met versies van Android 7 en hoger of iPhones met iOS 13 of hoger.

210921-Proefrit-Flow-1080x1080
210921-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar de voordelen met een gratis proefrit!

Wil je een connected Stella e-bike uitproberen en ervaren of Zorgeloos Fietsen iets voor jou is? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende proefrit in één van onze fietsenwinkels of bij jou thuis!

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Jij kiest waar en wanneer
  • In jouw eigen straat of omgeving