Zorgeloos Fietsverzekering 

Je e-bike wil je uiteraard goed beschermen, want je bent nou eenmaal zuinig op je spullen. Dat weten wij. Bij Zorgeloos Fietsen krijg je een goede dekking, maar je betaalt niet te veel. Je bent optimaal verzekerd tegen diefstal en cascoschade en krijgt 24/7 pechhulpdekking.

Verzeker jouw e-bike via Zorgeloos Fietsen

Het is belangrijk dat je jouw e-bike goed beschermt tegen diefstal en dat je de kans vergroot dat je fiets wordt teruggevonden als 'ie tóch gestolen wordt. Het afsluiten van een Zorgeloos Fietsverzekering doe je altijd via ANWB. Mocht je fiets toch gestolen worden, kun je dit melden via de Ella Assistent-app en komen de bike hunters direct in actie!

Verzekeraar ANWB biedt een speciale Zorgeloos Fietsen-verzekering aan. Na het afsluiten van een verzekering kun je de in de Ella Assistent-app de bike hunters inschakelen bij diefstal en pechhulp. Ook wel fijn: bij de verzekering is tevens inbegrepen dat je als Zorgeloos Fietsen-klant een andere e-bike mag uitzoeken, mocht 'ie niet worden teruggevonden. Eventuele schade die het gevolg is van de diefstalpoging wordt vakkundig hersteld door Stella.

210901-Verzekering_ZF-ANWB-Afbeelding-880x920

Pechhulp e-bike: onbezorgd op pad

De aanvullende pechhulpdekking zorgt dat jij onbezorgd op pad kunt. Ook al ben je nog zo voorzichtig, ongeluk zit in een klein hoekje. Een windhoos of lekke band kunnen ervoor zorgen dat je even stil komt te staan. Met Zorgeloos Fietsen staan wij binnen no-time voor je klaar en schieten wij te hulp.

Fiets weg, en nu?

E-bike met ingebouwde GPS-module

Als je kiest voor Zorgeloos Fietsen voorzien we jouw e-bike van een opvallend GPS-beveiligingsembleem, dat daders afschrikt. Wordt je fiets tóch gestolen, meld dit dan via de Ella Assistant-app. Onze bike hunters komen direct in actie, speuren stad en land af en geven nooit op!

Zet onze bike hunters aan het werk:

 1. E-bike gestolen? Meld dit via de app
 2. Doe ook aangifte bij de politie
 3. De bike hunters gaan op zoek naar je e-bike
 4. Niet gevonden na 48 uur? Dan mag je van de verzekering een andere e-bike uitzoeken.1

1De verzekeraar bepaalt de dagwaarde.

Zorgeloos Fietsverzekering 

Verzeker je fiets makkelijk en snel met de Zorgeloos Fietsverzekering. Bekijk hier wat wel en niet is meeverzekerd. Verzekeraar ANWB biedt een speciale Zorgeloos Fietsen-verzekering aan. 

Goed om te weten:

 • Je betaalt €3,58* premie per maand. En eenmalig een bedrag van slechts €49,-. Betaling gaat altijd via automatische incasso.
 • Om in aanmerking te komen voor een verzekering heeft je e-bike minstens één goedgekeurd slot nodig. Dat kan een ringslot zijn of een los ART 2 goedgekeurd slot.
 • Het verzekerde bedrag is de aanschafwaarde van de fiets op het moment van aankoop (dit staat vermeld op het polisblad).
 • Binnen 14 dagen na ontvangst van het polisblad kun je gebruik maken van je ontbindingsrechts.
 • De verzekering loopt 12 maanden, hierna kun je dagelijks opzeggen.
 • Lees ook de polisvoorwaarden goed door.
 • Bekijk hier de verzekeringskaart.

*Op basis van de ANWB Doorlopende fietsverzekering Diefstal en Beschadiging-
Plus regio 1 en de Livorno Easy FDST.

210921-Proefrit-Flow-1080x1080
210921-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar de voordelen met een gratis proefrit!

Wil je een connected Stella e-bike uitproberen en ervaren of Zorgeloos Fietsen iets voor jou is? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende proefrit in één van onze fietsenwinkels of bij jou thuis!

 • Helemaal gratis en vrijblijvend!
 • Jij kiest waar en wanneer
 • In jouw eigen straat of omgeving