4 x Beste Koop: AD Fietstest bekroont Stella-e-bikes met prestigieuze titel

E-bikespecialist Stella Fietsen behaalt in 2022 wederom zeer goede resultaten in de prestigieuze AD Fietstest met onze Morena Premium, Livorno Premium, Citta Superior MDS en Vicenza Superior. Deze best geteste elektrische damesfietsen zijn mede tot stand gekomen dankzij waardevolle klantenfeedback en nu óók nog 's omarmd door de panelleden van de AD Fietstest 2022 met als bekroning de titel Beste Koop. Deze ultieme prijswinnaars ervaren? Geen probleem! Kom naar jouw dichtstbijzijnde Stella fietsenwinkel voor een gratis proefrit.

Stella Livorno Premium MDB FI

De Stella Livorno Premium MDB FI straalt het typische gevoel uit van een comfortabele alledaagse fiets, luidt het juryoordeel van TestKees. "‘Ruime instap, makkelijk uitneembare accu én een comfortabel stuur!" De e-bike kreeg het predicaat 'Beste Koop' in de categorie 'stadsfiets tot €3.000,-'.

Stella Morena Premium MDB FI

De Stella Morena Premium MDB FI, die in de categorie 'Woon-werk' ook met het predicaat 'Beste Koop' is bekroond, werd tevens bejubeld: "Voorzien van de krachtigste Bosch-motor, dus een fiets om zeer vlot mee op te trekken. Het Kiox-display biedt veel informatie, bijvoorbeeld over hoeveel vermogen jezelf levert. Handig als je je conditie wilt verbeteren!"

Vicenza Superior MDB

In de categorie 'stadsfiets tot €2.000,-' scoorde onze best geteste elektrische damesfiets Vicenza Superior MDB punten. De conclusie van TestKees: "Een fijne e-bike met een Bosch ActiveLin-motor (40nm) en een lekkere ruime instap."

Citta Superior MDS

En dan de vierde Beste Koop in de categorie elektrische vouwfietsen: onze gloednieuwe Citta Superior MDS. De pluspunten volgens de jury zijn de prettige instap, de soepele ondersteuning en het frisse design. Fijne vouwfiets om te fietsen en een stevige zadelbuis. Fijn ook is de geruisloze motor."